Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Астерс виступає юридичним радником ЧБТР щодо надання кредиту Новопечерській школі у розмірі 10 млн євро

Астерс виступила юридичним радником Чорноморського банку торгівлі і розвитку (ЧБТР) у зв’язку з наданням кредиту на суму 10 млн євро Новопечерській школі, провідному приватному закладу середньої освіти у Києві.

Кредит строком на 9 років буде використаний для будівництва нового корпусу і дозволить Новопечерській школі, яка досягла максимального заповнення, збільшити кількість учнів з  500 до 1200. Нова будівля школи з найсучаснішими умовами для учнів буде побудована у житловому кварталі UNIT.City – першому українському інноваційному парку, що складається з житлових та офісних будівель, коворкінгових просторів, конференц-залів, а також об'єктів соціальної інфраструктури.

Над проектом працювала команда Астерс у складі партнера Ірини Поканай, радників Габріела Асланяна та Анжеліки Лівіцької, а також юристів Інни Бондаренко і Вікторії Загреби.


Чорноморський банк торгівлі і розвитку (ЧБТР) – це міжнародна фінансова організація, заснована Албанією, Азербайджаном, Болгарією, Вірменією, Грецією, Грузією, Молдовою, Росією, Румунією, Туреччиною та Україною. Штаб-квартира ЧБТР знаходиться у місті Салоніки (Греція). ЧБТР підтримує економічний розвиток та регіональну співпрацю шляхом надання позик, кредитних ліній, капіталу та гарантій для проектів та торговельного фінансування компаніям державного та приватного секторів у країнах-учасницях. Статутний капітал Банку становить 3,45 млрд. євро. ЧБТР отримав довгостроковий рейтинг "А-" від агентства Standard and Poor’s і "А2" – від Moody’s.

Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2020 відзначає 21 юриста Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг