Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Asters вітає нову радницю Оксану Петрусь, яка посилить напрямок IT у фірмі

Asters рада повідомити про приєднання радниці та керівниці напрямку IT Оксани Петрусь. Вона посилить фокус фірми на розвитку відносин з ІТ-компаніями та разом з іншими експертами фірми в різних галузях права надаватиме комплексні юридичні консультації з галузевим підходом до клієнтів.

Оксана Петрусь має понад 10 років професійного досвіду, здобутого в українських і міжнародних юридичних фірмах, а також на посаді інхаус юриста. До приєднання до Asters вона керувала юридичним департаментом у сервісній компанії, яка спеціалізується на відкритті R&D офісів для ІТ компаній. На цій посаді вона очолювала роботу міжнаціональної команди юристів, яка надає правову підтримку діяльності компанії в понад 25 юрисдикціях, розробляла та впроваджувала юридичні стратегії для реалізації бізнес-цілей, консультувала транснаціональні технологічні компанії з Кремнієвої долини, Канади, ЄС, Великобританії та Ізраїлю стосовно широкого кола юридичних та операційних питань тощо.

Від імені Керівного комітету Asters співкеруючий партнер Олексій Дідковський коментує: "Ринок ІТ-послуг в Україні розвивається попри війну в країні. Він підтримує економіку України, забезпечує робочі місця та генерує інноваційні рішення для органів влади, громад та бізнесу. Наша мета як юридичних консультантів — підтримувати ключових гравців сфери ІТ у досягненні їхніх бізнес-цілей, допомагати їм орієнтуватися у складному правовому середовищі, забезпечувати дотримання національного законодавства, а також сприяти подальшій інтеграції на світовому ринку. Ми раді вітати у своїй команді нову радницю Оксану Петрусь — сильну юристку з глибокими знаннями ІТ-індустрії, яка керуватиме реалізацією цієї мети".


Asters — найбільша українська юридична фірма повного циклу з офісами в Києві, Брюсселі, Лондоні та Вашингтоні. Фірма має доступ до понад 125 юрисдикцій через розвинену мережу партнерських юридичних фірм.

Офіційні постачальники послуг