Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Asters успішно захистила ПриватБанк у спорі щодо права власності на один з найбільших торговельних центрів у Дніпрі

Asters успішно захистила ПриватБанк у спорі щодо права власності на торговельний центр "Приозерний", загальною площею понад 32 тис. кв. м., що знаходиться у м. Дніпро.

Колишній власник торговельного центру намагався повернути право власності на нього, вказуючи на незаконність дій Банку та державного реєстратора при зверненні стягнення на торговельний центр, який знаходився в іпотеці ПриватБанку. Спір розглядався судами з 2021 року.

23 квітня 2024 року Верховний Суд відхилив касаційну скаргу колишнього власника та залишив без змін рішення судів першої та апеляційної інстанцій, які підтверджують законність набуття права власності ПриватБанку.

Над справою працювала команда адвокатів судової практики Asters у складі співкеруючого партнера Олексія Дідковського, партнера Андрія Пожидаєва, радника Віктора Тарасенкова.

Більше про справу https://t.me/PrivatBank_insider/2523.


Asters — найбільша українська юридична фірма повного циклу з офісами в Києві, Брюсселі, Лондоні та Вашингтоні. Фірма має доступ до понад 125 юрисдикцій через розвинену мережу партнерських юридичних фірм.

Офіційні постачальники послуг