Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Asters супроводжувала гуманітарну місію Olson Family Trust в Україні

Команда Asters надала юридичні консультації благодійній фундації Olson Family Trust під час першої частини гуманітарної місії в Україні. Мета місії – допомога українській армії та цивільним під час війни у таких напрямках:

  • постачання гуманітарної допомоги (їжа, медикаменти, предмети особистого вжитку, дитячі товари) у прифронтові регіони
  • евакуація українців із зони бойових дій на захід України, а також їх розміщення
  • фінансова допомога українським фермерам, які зазнали збитків та втрат внаслідок російської військової агресії
  • інформування американських донорів та офіційних осіб федерального уряду США про можливі шляхи допомоги Україні
  • супровід американських журналістів, які висвітлюють злочини Росії в Україні

Asters надала комплексну юридичну підтримку директору Olson Family Trust Чаку Олсону під час підготовки та протягом його візиту в Україну для реалізації першого етапу місії. Команда консультувала з юридичних питань щодо перетину кордону та перебування на території України, постачання гуманітарної допомоги, а також супроводжувала під час переговорів з українськими державними органами влади та благодійними організаціями. Над проєктом працювала команда у складі старшого партнера Армена Хачатуряна, партнера Ярослава Петрова, радника Максима Терещука, юристки Анастасії Пожар.

Підбиваючи підсумки першого візиту в Україну, Чак Олсон коментує: "Американці підтримують Україну під час війни та будуть підтримувати її після перемоги у відбудові та відновленні. В Україні буде мир. Вона стане символом демократії та свободи і прикладом для всієї Європи".

Старший партнер Армен Хачатурян коментує: "Нам дуже приємно допомагати у реалізації благородної місії під керівництвом людини з великим серцем Чака Олсона. Ми поділяємо його принцип "сила одного", коли внесок однієї людини у велику справу, таку як допомога Україні під час війни, помножений на зусилля інших людей, має велике значення. Україна потребує зараз такої підтримки та вдячна кожному за неї".


Asters — найбільша юридична фірма в Україні з офісами в Києві, Вашингтоні, Лондоні та Брюсселі. Chambers Europe 2022 відзначає 21 юриста Asters — найбільшу кількість відомих практиків в одній українській юридичній фірмі.

Офіційні постачальники послуг