Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Asters розширює експертизу з питань ESG

Радниця Марта Галабала повертається до роботи в Asters після успішного секондменту в провідній ірландській юридичній фірмі Arthur Cox. За 14 місяців роботи за кордоном Марта консультувала провідні міжнародні енергетичні компанії з питань будівництва вітрових електростанцій, укладення договорів, спрямованих на підтримку ефективної роботи енергетичної системи, та договорів купівлі-продажу електроенергії, а також застосування законодавства ЄС. Марта також активно долучалась до ініціатив у сфері ESG та pro bono консультацій, зокрема, брала участь у проєктах фірми щодо допомоги українцям, які шукали притулку в Ірландії.

Марта використовуватиме свій поглиблений міжнародний досвід для комплексної допомоги клієнтам Asters в Україні та надаватиме юридичні послуги з питань відновлюваної енергетики, охорони довкілля, сталого розвитку, енергетичного переходу, Європейського зеленого курсу.

Марта Галабала має понад 10 років досвіду супроводу енергетичних проєктів, зокрема проєктів відновлюваної енергетики. Вона консультує з питань юридичного аудиту, купівлі готових компаній, M&A угод та інших ініціатив девелоперів і кредиторів. Цей досвід включає роботу з вітровими, сонячними та біогазовими установками, а також іншими видами проєктів, пов'язаними з енергогенерацією.

"Як відповідальний бізнес, Asters приділяє значну увагу питанню охорони довкілля як у своїй повсякденній діяльності, так і у консультуванні клієнтів. Я дуже рада повернутись та мати можливість зробити свій внесок, представляючи клієнтам ініціативи зі сталого розвитку та пропонуючи комплексні плани з трансформації їх бізнесу в "зелені" підприємства. Я переконана, що попит на такі трансформації буде лише зростати, особливо з огляду на плани України щодо "зеленого" відновлення після війни", - прокоментувала Марта Галабала.


Asters  — найбільша українська юридична фірма повного циклу з офісами в Києві, Брюсселі, Лондоні та Вашингтоні. Фірма має доступ до понад 125 юрисдикцій через розвинену мережу партнерських юридичних фірм. Asters та її юристи постійно отримують визнання провідних міжнародних рейтингів, зокрема Chambers & Partners, The Legal 500 EMEA, IFLR1000, GAR1000, GCR100, The Lawyer, Best Lawyers, Who’s Who Legal.

Офіційні постачальники послуг