Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Астерс продовжує долучатися до підтримки принципів рівноправності та толерантності в Україні

Партнер Астерс Маркіян Ключковський став одним зі спікерів першого в історії юридичного ринку України публічного діалогу про підтримку прав LGBTQ+, організованого медіапорталом "Спілка мертвих юристів".

У заході взяли участь представники українських юридичних фірм та правозахисних організацій. Дискусію модерували директорка Amnesty International Ukraine Оксана Покальчук та журналістка і правозахисниця Альона Казанська. Аудіозапис заходу доступний за лінком https://bit.ly/3AgVeUX

"У 2020 році Астерс однією з перших з провідних юридичних фірм України долучилася  в інформаційному просторі до Global Pride Month", – коментує Маркіян Ключковський. "Ми в Астерс розглядаємо підтримку LGBTQ+ спільноти у більш широкому контексті дотримання принципів рівноправності та толерантності як в роботі фірми, так і в Україні в цілому, адже професія юриста зобов'язує захищати базові права людини".

"Забезпечення рівних можливостей та недопущення дискримінації – один з найголовніших принципів у повсякденній діяльності Астерс. Ми надаємо рівні можливості всім співробітникам незалежно від віку, статі, раси, національності чи сексуальної орієнтації, а в процесі відбору на роботу  керуємося виключно критеріями професійних здібностей кандидатів", – зазначає співкеруючий партнер Астерс Сергій Свириба. "Ми створили всередині фірми і регулярно проводимо зустрічі Комітету з питань diversity & inclusion, основною задачею  якого є планування і впровадження ініціатив у цій сфері як всередині фірми, так і у зовнішній комунікації Астерс".

Серед нещодавніх ініціатив, реалізованих Астерс у сфері diversity & inclusion: підтримка проекту "Наука – це вона" та організація разом з USUBC персональної виставки живописних робіт Інни Пантелемонової "Сенси" в проекті АртАстерс задля популяризації гендерної рівності, приєднання до Декларації задля гендерної рівності та запобігання домашньому насильству UNFPA, а також участь в ініціативі WINS (Women Initiative to Network Success) глобальної мережі юридичних фірм Lex Mundi.


Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2021 відзначає 23 юристів Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг