Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Asters посилює практику міжнародного арбітражу та судових спорів з приєднанням радника Андрія Стеценка

Asters рада повідомити про приєднання Андрія Стеценка до команди практики міжнародного арбітражу та судових спорів на посаді радника.

Андрій має понад 10 років досвіду роботи в українській юридичній фірмі та українському офісі міжнародної юридичної фірми. Він супроводжує клієнтів в міжнародних комерційних та інвестиційних арбітражах, транскордонних спорах, а також має досвід представництва клієнтів в міжнародних арбітражах за різними арбітражними регламентами, зокрема ICC, SCC, ICAC, LCIA, UNCITRAL та ICSID. Він брав участь у низці інвестиційних арбітражів, представляючи інтереси як іноземних інвесторів, так і держав.

Андрій отримав ступінь LL.M у сфері міжнародного комерційного арбітражу Стокгольмського університету. Він також навчався в Академії міжнародного комерційного арбітражу в Кельнському університеті та Міжнародній школі арбітражу при Університеті імені Генріха Гейне в Дюссельдорфі. Він є членом Асоціації правників України, Української Арбітражної Асоціації та Групи молодих практиків арбітражу.

Співкеруючий партнер та керівник практики міжнародного арбітражу та судових спорів Asters Олексій Дідковський коментує: "Кількість клієнтської роботи та калібр проєктів практики міжнародного арбітражу та судових спорів зростає. Ми раді вітати нового радника, адже його експертиза, досягнення та досвід безумовно посилять команду та сприятимуть її розвитку".


Asters  — найбільша українська юридична фірма повного циклу з офісами в Києві, Брюсселі, Лондоні та Вашингтоні. Фірма має доступ до понад 125 юрисдикцій через розвинену мережу партнерських юридичних фірм. Практика міжнародного арбітражу та судових спорів Asters — одна з провідних на українському юридичному ринку. Вона визнана однією з найкращих у світі за версією GAR 100 у 2023 році, Tier 1 у сфері вирішення спорів за версією Legal500 EMEA у 2023 році, Band 1 у сфері вирішення міжнародних спорів за версіями Chambers Global та Chambers Europe у 2022 році.

Офіційні постачальники послуг