Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Астерс підтримує Всеукраїнський конкурс композиторів

Астерс виступає генеральним партнером "Української концертної увертюри" – першого всеукраїнського конкурсу композиторів, ініційованого з нагоди 30-річчя Незалежності України. Завданням для учасників конкурсу є створення власної української концертної увертюри.

Конкурс проводиться Національним симфонічним оркестром України та благодійним фондом "Відкрита музика міста". 33 українські композитори подали свої роботи для участі у конкурсі. За підсумками голосування професійного журі у складі 6 авторитетних експертів у сфері класичної музики були відібрані 6 найкращих робіт, які будуть виконані Національним симфонічним оркестром на гала-концерті у День Незалежності, 24 серпня 2021 р. Під час концерту також буде оголошено ім'я переможця конкурсу.

У якості генерального партнера Астерс надала фінансову підтримку та зробила внесок у призовий фонд конкурсу. Експерти Астерс також забезпечують прозорість проведення конкурсних процедур.

"Урочисті події в Україні часто починаються з виконання увертюри до опери "Тарас Бульба" Миколи Лисенка, створеної у 1890 р. Цей конкурс є нагодою для композиторів написати нову сучасну сторінку в історії національної музики. Для нас в Астерс велика честь підтримати створення можливо ще одного національного музичного символу", – коментує старший партнер Астерс Армен Хачатурян. "Підтримка мистецтва завжди була одним із пріоритетів Астерс як соціально відповідальної фірми. У 2009 р. ми створили АртАстерс – благодійний проект, покликаний підтримувати, показувати та популяризувати українське мистецтво серед ділової спільноти. У 2015 та 2021 роках Астерс виступала спонсором концертів всесвітньовідомого американського скрипаля Джошуа Белла та New Era Orchestra в Україні".

Астерс завжди розглядала корпоративну соціальну відповідальність як важливу складову своєї місії. У 2020 р. Астерс була визнана "Найбільш соціально відповідальною юридичною фірмою України" за даними дослідження PLS Top Teams видавництва "Юридична практика". Більше про КСВ-проекти Астерс: https://www.asterslaw.com/ua/about_us/corporate_social/


Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2021 відзначає 23 юристів Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг