Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Asters – партнер виставки картин Ганни Криволап “Світло крізь темряву”

Asters виступає партнером виставки картин Ганни Криволап "Світло крізь темряву", які мисткиня писала під час війни в Україні.

Виставка проходить з 10 серпня по 17 вересня 2023 року у Києві в рамках проєкту Kyїv Art School спільно з Музейно-виставковим центром "Музей історії міста Києва". Упродовж виставки також відбудуться мистецькі події, зокрема екскурсія з художницею, зустріч з представниками творчої інтелігенції, які боронять країну, артбесіди з дотичних до мистецтва тем.

Старший партнер Asters Армен Хачатурян коментує: "Asters радо долучається до проєктів, які допомагають популяризувати українське мистецтво. У портфоліо фірми —19 експозицій українських художників в рамках ArtAsters, підтримка музичних подій, створення каталогу робіт художника Миколи Глущенка "Барви ХХ століття" тощо. Ми впевнені, що мистецькі проєкти особливо важливі під час війни. Вони документують події сьогодення, передають стан людей-свідків цих подій та допомагають проходити крізь темні часи". 


Asters — найбільша юридична фірма в Україні з офісами у Києві, Вашингтоні, Лондоні та Брюсселі. У 2020 та 2021 роках фірма отримала визнання "Найбільш соціально відповідальна юридична фірма" за версією дослідження PLS Top Teams видавництва "Юридична практика".

Офіційні постачальники послуг