Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Asters оголошує про підвищення до позиції радників у 2024 році

Asters рада повідомити, що старші юристи фірми Олена Касаткіна (практика нерухомості та будівництва), Юрій Некляєв (практики сімейного та спадкового права, приватних клієнтів), Віктор Тарасенков та Олег Самсонович (судова практика) отримали підвищення до позиції радників з 1 січня 2024 року.

Олена Касаткіна спеціалізується на консультуванні українських та міжнародних клієнтів з різних питань, пов'язаних з нерухомістю та будівництвом. Вона консультує з питань оренди, реєстрації речових прав, різноманітних земельних питань, інвестиційних питань, опцій структурування для іноземних інвесторів та спеціальних режимів для великих інвестиційних проєктів у сфері нерухомості.

Юрій Некляєв має понад 15 років досвіду ведення судових процесів щодо сімейних правовідносин та спадкових питань, розподілу майна подружжя, розташованого як в Україні, так і по всьому світу. Він також консультує з питань батьківства, опіки над дитиною, визначення місця проживання дитини, способів участі у вихованні та стягнення аліментів. Він представляє клієнтів у рамках міжнародних процедур, визначених Гаазькими конвенціями щодо повернення дітей, викрадених одним із батьків. У 2011 році він здобув ступінь LL.M. в університеті Хартфордшира (Англія), а у 2023 році став сертифікованим медіатором.

Віктор Тарасенков фокусується на судових та арбітражних спорах. Він представляє інтереси клієнтів у цивільних, адміністративних, господарських (в тому числі справи про банкрутство), трудових спорах в судах усіх інстанцій, включаючи Велику Палату Верховного Суду. Він має багаторічний досвід роботи з найбільшими проблемними активами провідних банків України.

Олег Самсонович спеціалізується на вирішенні спорів. Він має суттєвий досвід у сфері судочинства, зокрема вирішення складних юридичних питань у господарських (включаючи справи про банкрутство), цивільних та адміністративних спорах в судах усіх інстанцій. Він успішно представляв інтереси клієнтів у складних мультиюрисдикційних судових процесах.

Співкеруючий партнер Asters Сергій Свириба коментує: "Ми радіємо досягненням наших нових радників та їх важливому кроку у кар'єрі. Він став можливим завдяки видатним результатам, відданості та мотивації рухатися вперед. Ми також радіємо, що вони зростають разом з Asters, роблячи свій внесок у розвиток фірми, і бажаємо їм подальших успіхів у нових ролях".


Asters — найбільша українська юридична фірма повного циклу з офісами в Києві, Брюсселі, Лондоні та Вашингтоні. Фірма має доступ до понад 125 юрисдикцій через розвинену мережу партнерських юридичних фірм.

Офіційні постачальники послуг