Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Asters консультує ЄБРР щодо фінансування українського виробника на суму 10 млн. євро

Asters виступила юридичним радником Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) у зв'язку з наданням кредиту на суму 10 млн. євро одному з найбільших виробників дубових ламелей в Україні.

Кредит буде використано для фінансування поточної діяльності компанії та будівництва об'єкта відновлюваної енергетики з метою скорочення витрат на енергоносії.

Над проєктом працювала команда банківського та фінансового права Asters у складі партнерки Ірини Поканай, старшої юристки Інни Бондаренко та юристки Вікторії Загреби.


Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) — найбільший міжнародний фінансовий інвестор в Україні. З початку діяльності у країні у 1993 році, Банк узяв на себе сукупні зобов'язання щодо надання понад 19 млрд. євро в рамках 559 проєктів. З початку повномасштабного вторгнення Росії, ЄБРР виділив понад 3 млрд. євро на підтримку реальної економіки та критичної інфраструктури України.

Asters — найбільша українська юридична фірма повного циклу з офісами в Києві, Брюсселі, Лондоні та Вашингтоні. Фірма має доступ до понад 125 юрисдикцій через розвинену мережу партнерських юридичних фірм.

Офіційні постачальники послуг