Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Астерс консультує Smart Holding щодо продажу Unex Bank

Астерс діє в якості юридичного радника Withine Investments LTD (Кіпр), дочірньої компанії Smart Holding (однієї з найбільших промислово-інвестиційних груп України), щодо продажу АТ "ЮНЕКС БАНК" компанії Dragon Capital Investments Limited (Кіпр) та Івану Світеку.

Сторони планують закрити угоду протягом першого кварталу 2021 року. Наразі документи проходять узгодження в Національному банку України. Антимонопольний комітет України вже схвалив угоду. Сума угоди не розголошується.

Юридичний супровід проєкту включає, зокрема, участь в підготовці договору купівлі-продажу акцій та інших документів щодо угоди, а також координацію процедур укладення та закриття угоди.

Над проєктом працює команда практики банківського та фінансового права Астерс у складі старшого партнера Армена Хачатуряна та старшого юриста Максима Терещука.

Smart Holding – одна з найбільших промислово-інвестиційних груп України. Інтереси Smart Holding зосереджені в галузях, які є ключовими для економіки країни. Підприємства Smart Holding інвестують в об'єкти сфери гірничо-металургійного та нафтогазового комплексів, банківського сектору, сільського господарства, суднобудування та нерухомості.

Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2020 відзначає 21 юриста Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг