Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Asters – юридичний радник ЄБРР щодо надання групі компаній Grain Alliance кредиту на суму 10 млн. євро

Asters виступила юридичним радником Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) у зв’язку з наданням кредиту на суму 10 млн. євро групі компаній Grain Alliance, великому агропромисловому холдингу, який обробляє приблизно 60 тис. гектарів землі та належить шведській компанії.

Кошти кредиту будуть використані для покращення та розширення експортних можливостей, які знизились через повномасштабну війну Росії проти України. Для цього група компаній Grain Alliance збільшить потужності, модернізує інфраструктуру, а також придбає зернові бункери, локомотиви та вантажівки для безпечного транспортування зерна з України до Словаччини й далі до кінцевих клієнтів. Кредит допоможе забезпечити перевантажувальну потужність 400 тис. тон на рік та зберегти понад 1 тис. робочих місць.

Над проєктом працювала команда практики банківського та фінансового права Asters у складі партнерки Ірини Поканай, радника Габріела Асланяна, старшої юристки Інни Бондаренко та юристки Вікторії Загреби.


Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) — найбільший міжнародний фінансовий інвестор в Україні. З початку діяльності у країні у 1993 році, Банк узяв на себе сукупні зобов'язання щодо надання понад 17,9 млрд. євро в рамках 524 проєктів. З початку повномасштабного вторгнення Росії, ЄБРР виділив понад 1 млрд. євро на підтримку реальної економіки та критичної інфраструктури України.

Asters — найбільша юридична фірма в Україні з офісами в Києві, Вашингтоні, Лондоні та Брюсселі. Chambers Europe 2022 відзначає 21 юриста Asters — найбільшу кількість відомих практиків в одній українській юридичній фірмі.

Офіційні постачальники послуг