Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Asters – юридичний радник Horizon Capital у зв’язку зі спів-інвестуванням МФК у компанію Miratech

Asters виступає юридичним радником Horizon Capital у зв'язку зі здійсненням спільної інвестиції з Міжнародною фінансовою корпорацією (МФК) у компанію Miratech, провідного постачальника технологічних послуг нового покоління.

Юридичний супровід проєкту включав підготовку транзакційних документів, а також координацію процедур підписання та закриття угоди.

Над проєктом працювала команда практики корпоративного права та M&A у складі партнера Олексія Дем'яненка, радника Максима Терещука, старшої юристки Богдани Марчук та юриста Володимира Кадирова. Антимонопольна команда, залучена до цього раунду інвестування, включала партнера Ігоря Свечкаря та радника Сергія Глущенка.


Horizon Capital — провідна компанія прямих інвестицій у Центрально-Східній Європі з активами 1,4 мільярда доларів США від інвесторів із капіталом, обсяг якого перевищує 630 мільярдів доларів США. Фонди під управлінням Horizon Capital інвестували в понад 160 компаній, у яких працюють понад 77 000 тис. людей у регіоні.

Для отримання додаткової інформації про IFC, будь ласка, відвідайте: www.ifc.org.

Miratech — одна з перших ІТ-компаній в Україні, що була заснована 34 роки тому. Маючи понад 700 співробітників у 25 країнах, Miratech надає ІТ-послуги та консалтингові послуги, які об'єднують глобальну цифрову трансформацію компаній та інновації стартапів.

Asters — найбільша українська юридична фірма повного циклу з офісами в Києві, Брюсселі, Лондоні та Вашингтоні. Фірма має доступ до понад 125 юрисдикцій через розвинену мережу партнерських юридичних фірм. Asters та її юристи постійно отримують визнання провідних міжнародних рейтингів, зокрема Chambers & Partners, The Legal 500 EMEA, IFLR1000, GAR1000, GCR100, The Lawyer, Best Lawyers, Who’s Who Legal.

Офіційні постачальники послуг