Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Астерс – юридична фірма найвищого рівня у всіх практиках дослідження The Legal 500

Другий рік поспіль Астерс стала єдиною українською юридичною фірмою, відзначеною у категорії найвищого рівня (Tier 1) у всіх 12 практиках, що досліджувалися в Україні довідником The Legal 500: Europe, Middle East and Africa 2020: у банківському та фінансовому праві і ринках капіталу; у комерційному і корпоративному праві та M&A; антимонопольному праві, вирішенні спорів, трудовому, енергетичному, кримінальному, податковому праві, а також у практиках приватних клієнтів, міжнародної торгівлі, інтелектуальної власності та нерухомості і будівництва.

Професійні досягнення Астерс у довіднику 2020 року були відзначені наступним чином:

Банківське, фінансове право і ринки капіталу. "Астерс добре відома завдяки "стабільно високій якості, оперативності та оптимальній вартості" своєї роботи". Керівники практики Армен Хачатурян, Ірина Поканай та Роман Степаненко високо рекомендовані дослідженням. Габріел Асланян та Катерина Олійник визнані в категорії "Rising stars".

Комерційне і корпоративне право та M&A"Помітна команда Астерс відома завдяки своєму зірковому портфоліо корпоративних клієнтів". Довідник високо рекомендує Олексія Дідковського, Армена Хачатуряна, Вадима Самойленка та Олексія Дем'яненка.

Антимонопольне право. "Астерс володіє "визначною та унікальною експертизою в антимонопольному праві". Велику команду очолює Ігор Свечкар, відомий завдяки своєму досвіду отримання дозволів на злиття найвищого рівня та участю в антимонопольних розслідуваннях". Олександр Вознюк та Тетяна Вовк є ключовими експертами цієї практики.

Вирішення спорів. "Фірма є лідером на ринку України". "Олексій Дідковський, Сергій Свириба та Маркіян Ключковський є співкерівниками команди міжнародних арбітражних та судових спорів, а Гліб Бялий та Андрій Пожидаєв очолюють судову практику".

Трудове право. "Команда Астерс є оперативною та володіє глибокими знаннями з трудового права". Вадим Самойленко консультує закордонних та українських клієнтів щодо сенситивних питань працевлаштування та ризик-менеджменту". Видання також рекомендує Інесу Летич та Олега Фурманчука.  

Практика енергетики"В Астерс в команді завжди достатньо фахівців, які розбираються у тій чи іншій темі і розуміють, що вам потрібно". Рейтинг рекомендує Армена Хачатуряна та Ярослава Петрова.

Інтелектуальна власність"Астерс надає консультації багатьом компаніям з різних країн світу. Команду очолює Юлія Семеній, яка консультує щодо придбання, ліцензування та визнання прав на ІВ, хоча практика також збільшила активність у вирішенні пов'язаних з ІВ спорів".

Міжнародна торгівля. "Фірма розвиває і посилює цю практику з кожним роком". "Олексій Пустовіт та Гліб Бялий очолюють команду".

Практика приватних клієнтів. "Команду очолюють експерт з питань структурування капіталів Олександр Онуфрієнко та Костянтин Соляр, який консультує осіб з накопиченим капіталом щодо вхідних та вихідних інвестицій".

Нерухомість та будівництво. "Клієнти відзначають практику як "флагмана національного ринку з блискучою командою на борту".  Олег Бойчук  та "оперативний та прагматичний"  Роман Костенко очолюють команду. Видання також рекомендує досвідчену Анжеліку Лівіцьку.

Податкове право. "Команда Астерс дуже досвідчена і завжди проактивна". Костянтин Соляр визнаний провідним юристом у податковому праві.

Кримінальне право. "Команда Астерс – найкраща, яку ви можете знайти в Україні", – зазначає один з клієнтів, – "Вони надійні, швидко реагують на запити і завжди розуміють наші бізнес-задачі". Рейтинг високо рекомендує Сергія Гребенюка та відзначає Ореста Стасюка та Олександра Яковенка в категорії "Rising stars".

Серія видань The Legal 500 з понад двадцятирічною історією є найбільш детальним міжнародним рейтингом ринку юридичних послуг. The Legal 500 є незалежним дослідженням, у якому юридичні фірми та окремі юристи отримують рекомендації, що ґрунтуються виключно на їхніх заслугах. Видання The Legal 500 досліджує юридичні фірми у 125 юрисдикціях по всьому світу. Цей довідник традиційно використовують клієнти, включаючи керівників компаній і юридичних департаментів великих корпорацій, при виборі юридичних радників. Видання ґрунтується на незалежному дослідженні ринку, що враховує такі фактори, як сильні сторони і стратегія фірми, якість надаваних послуг, значимість супроводжуваних проектів, відгуки клієнтів і репутація окремих юристів фірми.

Офіційні постачальники послуг