Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Arzinger підсилює практику кримінального права та захисту бізнесу

З 12 липня 2021 року до партнерського складу юридичної компанії Arzinger приєднується Юрій Сухов, який продовжить діяльність як адвокат у кримінальних справах й, разом із Катериною Гупало й Олександром Плотніковим, очолюватиме практику кримінального права та захисту бізнесу фірми.

Юрій Сухов – досвідчений адвокат з багаторічним досвідом роботи, відомий завдяки низці найрезонансніших і інтелектуально складних кримінальних справ, в яких він успішно захищав інтереси своїх клієнтів - відомих українських бізнесменів та політиків.

До приєднання до лав адвокатури в 2010 році, Юрій Сухов отримав значний досвід роботи на керівних посадах на державній службі, в органах внутрішніх справ, державній податковій адміністрації, тощо. Зокрема, до 2001 року Юрій працював у Державній податковій адміністрації України на керівних посадах Слідчого управління податкової міліції та начальником Головного правового управління. З 2001 по лютий 2002 року він займав посаду заступника директора департаменту по контролю за дотриманням бюджетного законодавства Рахункової палати України. До квітня 2008 року працював у Державному комітеті України у справах національностей та міграції на посадах директора департаменту та заступника Голови Комітету, після чого займав посаду Урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики.

Юрій має науковий ступінь кандидата юридичних наук та захистив дисертацію на тему: "Ухилення від сплати податків, зборів, обов‘язкових платежів: проблеми відмежування від суміжних злочинів та кваліфікації за сукупністю".

"Приєднання до складу партнерів Arzinger – важливий і цілком логічний крок на даному етапі моєї кар’єри. Мені імпонує те, що ми маємо дуже схожі професійні та лідерські прагнення. Я переконаний, що об’єднання мого досвіду і знань як держслужбовця, адвоката та науковця із Arzinger – її командою, системою практик та індустрій і брендом – основа для взаємної реалізації наших амбітних цілей", -  говорить Юрій Сухов.

"Останні роки експертиза Arzinger в сфері кримінального права та захисту бізнесу користується все більшим попитом й цей тренд впевнено зростає. Ми спостерігаємо все більшу активність як національних, так й іноземних правоохоронних органів, а також потребу наших клієнтів в отриманні професійного захисту в цій чутливій сфері, в тому числі, по складних справах з міжнародною кримінальною складовою (екстрадиції, комплайенс – розслідування, тощо). Ми вже є одним з визнаних лідерів цього ринку, але ж не зупиняємось на досягнутому й постійно працюємо над зміцненням команди та збільшенням нашої ринкової частки. Саме тому, приєднання Юрія Сухова є логічним та очікуваним кроком для реалізації цієї стратегії, а також відповіддю на потреби наших клієнтів",- коментує Тімур Бондарєв, керуючий партнер Arzinger.

Офіційні постачальники послуг