Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Arzinger консультувала IBM з питань українського права щодо глобального виділу бізнесу керованих інфраструктурних послуг в компанію Kyndryl

Arzinger надала юридичну підтримку IBM з питань українського права щодо глобального виділу бізнесу керованих інфраструктурних послуг в окрему публічну компанію Kyndryl Holdings, Inc.

Компанія Arzinger виступила ексклюзивним юридичним радником в Україні та здійснила супровід усіх питань, пов'язаних із виділом, зокрема, щодо підготовки трансакційних документів, створення юридичної особи, структурування переводу працівників та питань нерухомості.

Команда проекту на чолі з керуючим партнером Тімуром Бондарєвим складалася з радниці Алесі Павлинської, старших юристок Яни Бабич, Тетяни Сторожук, Тетяни Слабко, Дарини Гребенюк та юристів Ксенії Лотош та Антона Рекуна.


Arzinger є провідною незалежною українською юридичною фірмою, що з 2002 року надає високоякісні юридичні послуги міжнародним та вітчизняним компаніям. Фірма має головний офіс в Києві, а також два регіональні офіси в Західній та Південній Україні, що дозволяє надавати якісну юридичну підтримку клієнтам по всій Україні.

Офіційні постачальники послуг