Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

ArtAsters презентує виставку “Крик мовчання”

15 травня 2024 року Asters та Американсько-Українська Ділова Рада (USUBC) презентували виставку "Крик мовчання" в рамках багаторічного проєкту ArtAsters з популяризації українського мистецтва.

На виставці представлені вибрані роботи визнаної української художниці Віри Баринової-Кулеби. Твори мисткині експонувалися в Україні, Швейцарії, Китаї, США, Угорщині, Німеччині, Великобританії та Франції. Її картини знаходяться в національних та закордонних музеях, приватних колекціях по всьому світу, а також були представлені на аукціонах Sotheby's та Christie's.

Старший партнер Asters Армен Хачатурян коментує: "Попри війну та у якості її емоційного відображення та рефлексії, Asters та USUBC провели другу виставку під час повномасштабного вторгнення в рамках проєкту ArtAsters. Це також друга персональна виставка Віри Баринової-Кулеби в ArtAsters з 2011 року. Ми дуже раді вітати неймовірне повернення мисткині та вдячні за її дивовижне вміння точно та майстерно зобразити у своїх роботах історію України – трагічну та повну надії, давню та сучасну. Це мистецтво вчить і виховує, хвилює та надихає, зміцнює волю і благословляє майбутнє. Воно також дає надію, що страждання ведуть до щастя. Нам усім потрібна ця надія у цей важкий час."

Президент USUBC Морган Вільямс зазначив: "Мені приємно, що Asters та USUBC продовжують співпрацю та промотують українське мистецтво навіть під час війни. Я пишаюся цим. Впевнений, що мистецтво допомагає не тільки зафіксувати історичні моменти, як це талановито робить пані Віра, але і допомагає пережити їх. ArtAsters та USUBC будуть й надалі розвивати, популяризувати та закохувати в українське мистецтво. Роботи Віри справили на мене таке враження, що я зберігаю шість її оригінальних картин у своїй особистій колекції. Ці картини теж були представлені на виставці ArtAsters."


ArtAsters — це КСВ проєкт Asters, який з 2009 підтримує, просуває та популяризує сучасне українське мистецтво. Проєкт надає додаткові можливості художникам експонувати роботи в офісі Asters для клієнтів, гостей та співробітників фірми.

Американсько-Українська Ділова Рада (U.S.-Ukraine Business Council/USUBC) — це приватна неприбуткова професійна асоціація, яка представляє інтереси американських компаній, що працюють в Україні, та українських компаній, які активні на ринках США, або пов'язані з цими ринками. Штаб-квартира USUBC знаходиться у м. Вашинґтон, Округ Колумбія, США.

Офіційні постачальники послуг