Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«АрселорМіттал Кривий Ріг» захистив виробничу програму на 2021 рік

Кривий Ріг, 16 грудня 2020 р. Вчора «АрселорМіттал Кривий Ріг» захистив у головному управлінні Держпраці в Дніпропетровській області виробничу програму на наступний рік. Програма містить плани з розвитку кар'єрів і діяльності підрозділів гірничого департаменту, а також звіт про роботу у поточному році. Вперше захист відбувся за участю в. о. Голови Державної служби України з питань праці (м. Київ) Віталія Сажієнка та начальника Головного управління Держпраці в Дніпропетровській області Ольги Бондаренко. Керівництво держінспекції затвердило програму гірничих робіт «АрселорМіттал Кривий Ріг» на 2021 рік.

Захист гірничої програми за участю Держпраці - це інструмент контролю з боку держорганів щодо дотримання вимог проектів з розробки родовищ (кар'єри № 2-біс та № 3) плюс затвердження плану гірничих робіт, що включає в себе усі виробничі процеси: від видобутку руди до виробництва концентрату. Таку програму підприємство захищає щорічно.

«АрселорМіттал Кривий Ріг» підтвердив успішну реалізацію гірничої програми 2020 року. Так, вже 10 грудня був виконаний бізнес-план 2020 з виробництва концентрату в обсязі 10 млн тонн. Це означає, що за підсумками року виробничий план буде перевиконано, чому, зокрема, посприяла проведена модернізація дробильно-збагачувального комплексу.

Крім того, підприємство здійснило всі необхідні підготовчі етапи для успішної роботи не тільки у наступному році, але й до кінця відпрацювання кар'єрів (впродовж найближчих 25 років). Розроблено проект реконструкції та розвитку кар'єрів № 2-біс та № 3 для підтримки продуктивності з видобутку залізної руди 30 млн тонн на рік до кінця відпрацювання.

Також представники Держпраці відзначили стабільну роботу діючих хвостосховищ підприємства - спеціальних гідротехнічних споруд, що використовуються для розміщення хвостів збагачення. У поточному році підприємство затвердило проект і розпочало роботи з будівництва хвостосховища «Третя карта», а також завершило будівництво нового відвалу «Степовий-2». Обидва нових проекти реалізуються із суворим дотриманням екологічних зобов'язань.

Після захисту гірничої програми представники Держслужби України з питань праці та головного управління Держпраці в Дніпропетровській області відвідали з екскурсією виробничі об'єкти «АрселорМіттал Кривий Ріг» - нові машини безперервного лиття заготовок №№ 2, 3 та дрібносортовий стан 250-4, який працює після масштабної реконструкції. Це ключові інвестиційні проекти, у виконання яких компанія сумарно вклала понад 220 млн доларів.

Офіційні постачальники послуг