Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«АрселорМіттал Кривий Ріг» оголошує виробничі результати за квітень 2024 року

«АрселорМіттал Кривий Ріг» оголошує виробничі результати за квітень 2024 року

У квітні цього року «АрселорМіттал Кривий Ріг» збільшив виробництво усіх основних видів продукції.

У квітні підприємство продовжило втілювати в життя плани по збільшенню обсягів виробництва продукції, незважаючи на постійні атаки на енергетичну інфраструктуру країни та пов’язані з цим обмеження в енергопостачанні. Зокрема, після ремонту було відновлено роботу доменної печі № 6, а також розпочато виробництво коксу на коксових батареях № 3 і 4. Це в свою чергу дозволило збільшити виробництво сталі та прокату. У порівнянні з квітнем 2023 виробництво сталі виросло на 90% (з 86 до 163 тис. тонн) і прокату – на 95% (з 78 до 152 тис. тонн). Обсяги виробництва зросли і в порівнянні з березнем 2024 року – чавуну вироблено більше на 28%, сталі – на 31%, прокату – на 31%.

Гірничий департамент також зміг суттєво наростити виробництво залізорудного концентрату як в порівнянні з попереднім місяцем – на 14%, так і порівняно з квітнем минулого року – на 112% (з 351 тис. тонн до 744 тис. тонн).

Офіційні постачальники послуг