Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Анжеліка Лівіцька призначена керівником практики захисту довкілля та сталого розвитку Астерс

Радниця Астерс Анжеліка Лівіцька призначена керівником практики захисту довкілля та сталого розвитку фірми.

Анжеліка володіє більш ніж 24-річним досвідом роботи. Вона спеціалізується на українському та європейському екологічному праві, проведенні юридичних аудитів, питаннях забруднення природного середовища, отримання спеціальних екологічних дозволів, вирішення спорів з екологічною інспекцією. Анжеліка Лівіцька має ґрунтовний досвід з розробки та коментування проектів законів та інших нормативних документів у сфері захисту довкілля. У 2012 р. вона здобула диплом МВА у Green Power Academy (Лондон).

Астерс володіє глибокою експертизою з надання юридичної підтримки щодо питань охорони навколишнього природного середовища. Серед клієнтів фірми компанії з видобувної та переробної промисловості, енергетики, а також спеціальні інвестиційні фонди та державні установи, які займаються питаннями охорони навколишнього середовища.

Астерс також є юридичним партнером Комітету промислової екології та сталого розвитку Європейської Бізнес Асоціації. Діяльність Комітету спрямована на зменшення промислового забруднення та викидів парникових газів, а також впровадження циркулярної економіки в Україні.

"Сьогодні питання захисту довкілля і забезпечення сталого розвитку є не тільки глобальною темою для академічних дискусій та заходів громадських активістів, але й новим законодавчим стандартом у значній кількості країн, включно з Україною. Тому ці питання є дуже актуальними для наших клієнтів",  – коментує Армен Хачатурян, старший партнер Астерс. "Анжеліка Лівіцька має репутацію одного з найкращих в Україні експертів у цій сфері, а також визнання від клієнтів та колег на ринку. Ми розглядаємо призначення Анжеліки керівником практики захисту довкілля та сталого розвитку Астерс як логічний крок, що ґрунтується на її професійному та управлінському досвіді та попиті на спеціалізовану експертизу у цій сфері".

Разом з керівництвом практикою захисту довкілля та сталого розвитку Астерс Анжеліка Лівіцька у якості співкерівника практики енергетики, природних ресурсів та будівництва продовжуватиме консультувати клієнтів фірми щодо питань земельного права, енергетики, розвідки та видобування корисних копалин, а також нерухомості та будівництва.


Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2021 відзначає 23 юристів Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг