Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Андрій Нижний розповів про стан судової реформи слухачам навчального курсу для громадянсько активної молоді «Державотворець»

16 серпня 2023 року старший партнер та керівник судової практики юридичної фірми Hillmont Partners Андрій Нижний виступив із експертною доповіддю на тему судової реформи для студентів національного освітньо-професійного курсу «Державотворець: Зміни можливі».  Навчальний захід відбувся на базі Київської школи державного управління ім. Сергія Нижного із залученням у якості спікерів низки викладачів та випускників школи.

Андрій Нижний поспілкувався із молоддю про актуальний стан, цілі та досягнення судової реформи. Він має значний практичний досвід як розробник і викладач серії спеціальних навчальних заходів для суддів. Зокрема, був залучений як національний експерт до роботи над Проєктом Ради Європи “Підтримка судової влади України в забезпеченні кращого доступу до правосуддя”. Сесія Андрія відбулася в рамках модулю, присвяченому державним реформам.


Національний освітньо-професійний курс «Державотворець» орієнтований на розвиток української молоді віком від 18 до 35 років в частині підвищення відповідального лідерства та рівня громадянської  активності. Впродовж тижня із найкращими студентами з усієї України на теми ефективного об’єднання для успішної відбудови нашої держави спілкувалися судді, урядовці, відомі підприємці, журналісти, освітяни та історики, громадські діячі та волонтери.

Київську школу державного управління (КШДУ) ім. Сергія Нижного відкрили і розвивають друзі та колеги Сергія Нижного (1980 – 2021), одного із засновників юридичної фірми Hillmont Partners. Місія КШДУ – надавати українцям доступ до сучасних знань та практичної експертизи у сфері державного управління з метою формування нової генерації очільників позитивних змін у державних процесах.

Офіційні постачальники послуг