Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Андрій Гундер привітав компанію ITW Systems із 10-річчям

Президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер привітав компанію ITW Systems із 10-річним ювілеєм роботи на українському ринку світлодіодного освітлення.

“За 10 років компанія показала, як можна зарекомендувати себе на ринку не тільки в Україні, а й у цілому світі. І це прекрасний приклад, коли український стартап розвивається і росте на весь світ. Це надзвичайно гарний приклад американських інвестицій в Україні. Я хочу привітати цю американо-українську співпрацю, реальні показники успіху якої ми бачимо”, -  зазначив Андрій Гундер у привітанні.

Андрій Гундер побажав успіхів у подальшій роботі та висловив вдячність за якісне освітлення, яке нещодавно встановила ITW Systems у офісі АСС.  Під час модернізації системи освітлення було встановлено сучасні світлодіодні світильники, що дозволило покращити рівень світлового потоку та збільшити економію енергії у 3 рази.

Відмітила високу якість освітлення та долучилась до привітань також директорка з розвитку бізнесу АСС Наталія Червона, зазначивши, що за багаторічний досвід співпраці АСС із ITW Systems компанія зарекомендувала себе як лідер на ринку світлодіодного освітлення.

Офіційні постачальники послуг