Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Андрій Чорноус підвищений до посади партнера в Hillmont Partners

Колишнього радника Андрія Чорноуса було призначено партнером Hillmont Partners, однієї з провідних юридичних фірм України з офісами в Києві, Одесі, Львові та Лондоні. Андрій продовжує обіймати у фірмі посаду керівника Практики вирішення господарських  спорів.

Андрій працює в Hillmont Partners з 2019 року. До приєднання до команди фірми, він впродовж трьох років працював інспектором Ради бізнес-омбудсмена України, а також юристом судової практики у міжнародній юридичній фірмі.

Андрій Чорноус представляє інтереси клієнтів у складних міжнародних спорах та арбітражних провадженнях. Він має значний досвід супроводу міжнародних комерційних та інвестиційних арбітражів і судових процесів. Він регулярно залучається як радник у судових розглядах щодо примусового виконання та скасування арбітражних рішень.

Андрій Чорноус має ступінь кандидата юридичних наук Інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Як стипендіат британської програми Chevening він нещодавно здобув ступінь магістра права в Оксфордському університеті. Професійні досягнення Андрія у практиці вирішення спорів щорічно відзначає міжнародне рейтингове дослідження Legal 500, яке визнає його в категорії “Висхідних зірок ринку” (Rising Stars).

«Вступаючи у свою нову функцію партнера фірми, я понад усе хочу подякувати за можливість працювати пліч-о-пліч із потужною командою практикуючих юристів», – коментує Андрій Чорноус. «Я прагну й надалі фахово сприяти успіху нашої фірми та досягати спільних цілей щодо посилення профілю Hillmont Partners як надійного юридичного радника у сфері міжнародних судових спорів та захисту бізнесу».

«Підвищення Андрія Чорноуса до посади партнера стало результатом його тривалої та результативної співпраці з нашою фірмою», – наголошує керуючий партнер Джеймс Харт. «Ми очікуємо на продовження ефективної взаємодії з Андрієм у його новій професійній ролі. Крім того, цей крок є важливим з точки зору практичної реалізації стратегічних завдань фірми з об’єднання сильних судових юристів під брендом Hillmont і надання ними якісної правової підтримки із захисту бізнесу та інвестицій наших клієнтів на складних ринках».

Офіційні постачальники послуг