Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Американська торговельна палата в Україні запускає Платформу UA2US, аби допомагати компаніям-членам підкорювати ринки США

Американська торговельна палата в Україні запускає Платформу UA2US, аби допомагати компаніям-членам підкорювати ринки США

Київ, 20 травня 2021 року

Американська торговельна палата в Україні запустила нову Платформу UA2US щоб надати компаніям-членам можливість вперше поринути в бізнес-середовище Сполучених Штатів. Платформа об’єднає амбітні компанії, які хочуть розширити свої бізнес-портфоліо поза межами України та розглядають США як потенційний напрям для інвестування.

Метою Платформи є надання компаніям-членам корисної інформації та рекомендацій, допомога в пошуках цінних контактів, організація регулярних зустрічей та освітніх вебінарів, які допоможуть їм розвивати свій бізнес за кордоном.

Під час заходу, присвяченому запуску UA2US Платформи Палати, учасники мали нагоду обговорити наступне: роль Комерційної служби США в Україні в підтримці потенційних інвесторів, роль Посольства України в Сполучених Штатах Америки в підтримці українських інвесторів, організації економічного розвитку та їх допомога в відкритті бізнесу в США, а також SelectUSA як інструмент для потенційних інвесторів у США.

Оксана Маркарова, Надзвичайний і Повноважний Посол України в США, підкреслила: «Україна є однією з останніх країн Східної Європи з подвійним потенціалом для зростання. Інновації та підприємницька свобода, у додаток до наших традиційних основ – чудового розташування, багатих ресурсів та високоосвічених людей, нарешті, дозволять нам збільшити продуктивність і стати процвітаючою країною, в якій заслуговують жити наші громадяни. Американський бізнес із своїм науково-технічним знанням та високими стандартами відповідності має бути невід’ємною частиною цього успіху!»

«Інвестори шукають сформовані ринки, які є безпечними та стабільними, мають потужну інфраструктуру та захист прав інтелектуальної власності, надійне управління, макроекономічну стабільність та відомі своїм прогресом у галузі технологій та інновацій. Це ті атрибути, якими пишається ринок США. Сполучені Штати пропонують неперевершене різноманіття, культуру інновацій та найпродуктивнішу робочу силу в світі для компаній будь-якого розміру, від стартапів до транснаціональних компаній, які прагнуть рости та досягати успіху на американському ринку», - зазначила Ілона Штром, Аташе з питань торгівлі Американської комерційної служби в Україні.

У вітальному слові, Президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер зазначив: «Ми пишаємося тим, що серед членів Палати є компанії світового рівня, які пропонують високоякісні товари та послуги і готові вийти на зовнішній ринок. Наша мета – допомогти їм досягти своїх амбіційних цілей, підкорити ринок США з максимальною вигодою та зміцнити американсько-українські ділові зв’язки».

Наталія Червона, Керівник Департаменту з розвитку бізнесу Американської торговельної палати в Україні, наголосила: «Ми раді підтримці таких потужних організацій як Посольство США в Україні, SelectUSA, Посольство України в США та Організацій економного розвитку Сполучених Штатів. Разом ми можемо об’єднати зусилля та допомогти нашим компаніям зробити перші кроки для побудови бізнесу за межами України».

В обговоренні взяли участь: Ілона Штром, Аташе з питань торгівлі Американської комерційної служби в Україні; Райан Уоллес, Cтарший спеціаліст з міжнародних інвестицій, SelectUSA; Джейсон Хант, Менеджер із залучення та збереження бізнесу в Офісі міжнародного бізнес-розвитку, Департамент громадського та економічного розвитку Пенсильванії; Кароліна Каптур, Консультант з питань прямих іноземних інвестицій у країнах Центральної та Східної Європи, Співдружність штату Пенсильванії, Управління розвитку міжнародного бізнесу, Департамент громадського та економічного розвитку; Майкл Трейгер, Заступник директора з питань бізнесу та розвитку громад, Управління губернатора Техасу.

Компанії-члени Палати вже можуть скористатися усіма перевагами нової Платформи. На новій веб-сайт-сторінці Платформи UA2US компанії-члени матимуть доступ до порад та підказок, цінних контактів, інформації та рекомендацій.

Контактні особи:

Для питань щодо Платформи UA2US – Юлія Церишенко, Старший координатор з розвитку бізнесу Палати, ytseryshenko@chamber.ua

Для запитів ЗМІ – Юліана Чижова, Старший менеджер із зв’язків з громадськістю та пресою Палати, ychyzhova@chamber.ua

Офіційні постачальники послуг