Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Американська торговельна палата в Україні провела панельну дискусію «Роль приватних клінік у трансформації системи охорони здоров’я України»

Американська торговельна палата в Україні провела панельну дискусію «Роль приватних клінік у трансформації системи охорони здоров’я України»

Метою дискусії було обговорення перспектив, ключових викликів та можливостей сектору приватних клінік. Для трансформації системи охорони здоров’я України вкрай важливим є створення рівних умов для сектору приватних та державних медичних закладів. Реформування системи охорони здоров’я сприятиме надходженню нових інвестицій у сферу, а рівні та сприятливі умови для роботи учасників ринку дозволять іноземним інвесторам відкрити для себе український ринок.

В ході панельної дискусії учасники обговорили потенціал сектору приватних клінік в Україні; юридичні питання ринку приватних медичних закладів та регуляторні тенденції. Також були озвучені ключові виклики для приватник клінік, а саме: ризики для інвесторів на макрорівні, вплив реформи системи охорони здоров’я, трансплантаційний потенціал, інші регуляторні зміни, проблеми приватних медичних закладів у зв’язку зі спалахом COVID-19.

До обговорення із доповідями долучилися провідні експерти сфери охорони здоров’я:

  • Лана Сінічкіна, партнер, адвокат, Arzinger
  • Ольга Макарова, менеджер із залучення, IQVIA
  • Олексій Шершньов, генеральний директор, American Hospital Kyiv
  • Тігран Арутюнян, генеральний директор, House of Medicine (Odrex)
  • Вадим Шекман, головний операційний директор, ММ «Добробут»
  • Олексій Бабич, генеральний директор, медична лабораторія «Діла»

Під час свого виступу Лана Сінічкіна, партнер та адвокат Arzinger, підкреслила важливість ролі приватних клінік: «Сподіваюся, що сьогоднішня подія стане стартом чогось великого, як в межах Американської торговельної палати, так і для розвитку ринку медичних послуг в Україні. Тема приватних клінік у трансформації системи охорони здоров’я України є дуже важливою і глобальною, особливо за теперішніх реалій спалаху COVID-19».

«Ми бачимо перспективи для розвитку приватних клінік та бажання компаній працювати у цьому напрямку, який має велике майбутнє. Палата веде постійний діалог з органами державної влади, що дозволяє нам доносити голос бізнесу і сприяє впровадженню нових ідей та реформ. Тож, наша роль зараз стати майданчиком, який об’єднає приватні клініки, й стане поштовхом для трансформації системи охорони здоров’я України», - прокоментував Андрій Гундер, Президент Американської торговельної палати в Україні.

Американська торговельна палата в Україні продовжуватиме роботу задля реформування системи охорони здоров’я та створення рівних умов для сектору приватних та державних медичних закладів.

Ми бачимо перспективи для розвитку приватних клінік та бажання компаній працювати у цьому напрямку, який має велике майбутнє. Тож, наша роль зараз стати майданчиком, який об’єднає приватні клініки, й стане поштовхом для трансформації системи охорони здоров’я України.

Андрій Гундер Президент Американської торговельної палати в Україні

Офіційні постачальники послуг