Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Акція «Щасливий день»: безоплатними послугами можна користуватися весь вересень

Акція «Щасливий день»: безоплатними послугами можна користуватися весь вересень

Київстар піклується аби абоненти залишались на зв’язку, навіть якщо у них немає можливості поповнити рахунок. Аби така нагода була доступна якомога довше  спеціальну пропозицію «Щасливий день» продовжено ще на місяць.

До 30 вересня включно абоненти Київстар зможуть безоплатно скористатися безлімітним мобільними інтернетом та дзвінками в мережі оператора протягом одного дня. Активувати вигідні  умови можна один раз на 7 днів у застосунку Мій Київстар.

Від початку дії акції у травні нею скористалось вже близько 1,2 мільйона абонентів Київстар. Використання інтернету серед тих, хто підключив акцію, зросло на 20%. Якщо до підключення акції клієнти за місяць використовували у середньому 15 Гб, то після активації «Щасливого дня» – понад 18 Гб.

Нагадуємо, що акцією можуть скористатися всі абоненти передплати Київстар*. Ця активність – один із кроків компанії для підтримки своїх клієнтів. В цілому ж від початку повномасштабного вторгнення Київстар надав своїм абонентам в Україні та за кордоном безоплатних послуг на 563 млн грн.

*За винятком деяких тарифів для IoT-пристроїв тощо.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на березень 2022 року обслуговував 26 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G. На сьогодні понад 90% населення України проживає у зоні мережі LTE. Київстар. Компанія забезпечує найвищу поміж мобільних операторів України середню швидкість передачі даних у мережі мобільного зв’язку, що підтверджується дослідженнями Speedtest від Ookla.

Клієнтам компанії доступні можливості мобільного, фіксованого зв’язку та інтернету, конвергентні рішення, а також інноваційні послуги Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, цифрове ТБ та ін. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 24 роки працює в Україні та визнаний як найбільший платник податків на телеком ринку, кращий роботодавець та соціально відповідальна компанія.

Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua

Офіційні постачальники послуг