Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Aequo виступила радником Райффайзен Банк Інтернаціональ щодо фінансування групи Епіцентр

AEQUO консультувала Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) у зв’язку з гарантованим експортно-кредитним агентством фінансуванням на суму 18 млн. євро, наданим групі Епіцентр, провідній українській мережі гіпермаркетів та одному з найбільших сільськогосподарських виробників.

Кредит РБІ буде використано позичальником для фінансування закупівлі сучасних систем зберігання зерна у Convex International GmbH, відомого німецького виробника, орієнтованого на розробку та впровадження інноваційних рішень для агропромислового бізнесу, з метою подальшого підвищення операційної ефективності групи Епіцентр. Забезпеченням кредитної лінії виступає експортна гарантія, видана експортно-кредитним агентством Euler Hermes Aktiengesellschaft.

Підтримка з питань українського права, що включала надання консультацій щодо структурування угоди та погодження транзакційних документів, була надана командою Aequo у складі юристки Олесі Машталер, радника Дениса Кульгавого та Юлії Кирпи, партнерки та керівниці практики банківського та фінансового права.

«Це третє поспіль експортне фінансування, що надається РБІ групі Епіцентр, і ми надзвичайно раді долучитися до написання цієї історії успішного партнерства та довіри між українським та міжнародним бізнесом», — коментує Юлія Кирпа.


Про RBI

РБІ здійснює управління мережею банків у Центральній та Східній Європі та володіє дочірніми банками на 13 ринках регіону. Крім того, до складу групи входять численні постачальники фінансових послуг у сферах лізингу, управління активами, а також злиттів та поглинань.

РБІ — другий за величиною банк Австрії, загальний баланс якого становить 182 млрд євро, в якому близько 47 тис. співробітників обслуговують 16,4 млн клієнтів у понад 2100 відділеннях..

З 2016 року сільськогосподарська діяльність є одним з важливих та перспективних напрямків, що розвиває ТОВ «Епіцентр К». Аграрний напрямок групи компаній «Епіцентр К» обробляє сотні тисяч гектарів в різних областях України.

Про фірму

AEQUO — одна з провідних українських юридичних фірм, яка працює з лідерами економіки в транзакційних проєктах і вирішенні спорів.

Серед клієнтів компанії —  провідні українські та міжнародні компанії та організації, зокрема Bunge, Corteva, Darnitsa, DuPont, EBRD, EFSE, European Business Association, European Commission, Facebook, GlaxoSmithKline, Google, IFC, Inditex, Instagram, Kernel, Novo Nordisk, OLX, Posco International, ProCredit Bank, Raiffeisen Bank, Schenker, Samsung, Sandvik, UniCredit, Vodafone Ukraine.

AEQUO названо IFLR Europe Awards 2018 найінноваційнішою юридичною фірмою року в Україні, The Lawyer European Awards 2017 —  юридичною фірмою року в Україні, Росії і СНД і однією з найбільш інноваційних юридичних фірм в Європі згідно з FT Innovative Lawyers 2015-2020.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся

до директора з маркетингу та PR Юлії Червоноокої

на е-mail chervonookaya@aequo.ua, або за телефоном +380 44 490 91 00

Офіційні постачальники послуг