Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

AEQUO виступила юридичним радником Dragon Capital з питань придбання контрольного пакету акцій Treeum

AEQUO виступила юридичним радником фонду прямих інвестицій Dragon Capital New Ukraine Fund LP, яким керує Dragon Capital, з питань придбання контрольного пакету акцій компанії Treeum. Treeum є провідним фінансовим онлайн супермаркетом в Україні та керує діловими медіаресурсами minfin.com.ua і finance.ua з сумарною аудиторією 8 млн відвідувачів на місяць.

Компанія Treeum заснована Сергієм Віндерських, Євгеном Ізмайловим і Іваном Євтушенко у 2008 році. Minfin.com.ua — сайт про фінанси та інвестування. Мінфін публікує статті про вкладення грошей, курси валют, а також дані про банки та їх продукти. Сайт допомагає розібратися в темі інвестування, порівняти та вибрати інструменти для вкладення грошей. Finance.ua — сайт порівняння фінансових продуктів та медіа про особисті фінанси. Заснований у 2000 році, в 2016 році став частиною Treeum. Finance.ua дозволяє порівнювати послуги банків, кредитних і страхових компаній та замовляти їх онлайн.

Команда AEQUO здійснювала повний супровід угоди, зокрема, юридичний аудит групи, представництво клієнта у зв'язку з отриманням дозволу Антимонопольного комітету України, супровід переговорів та у закриття угоди. Над проєктом працювали партнери практик M&A – Анна Бабич та антимонопольного права – Сергій Денисенко, а також радник Михайло Лукашенко, керівник ІТ-практики Микита Полатайко, старший юрист Михайло Сорока та юристки Анна Літвінова, Марія Деречіна, Євгенія Чернецова, Єлизавета Шрам та Анна Ярега.

"Ми раді допомагати Dragon Capital в придбанні одного з провідних онлайн ресурсів в сфері фінансових продуктів. Ми вдячні нашому клієнтові за можливість працювати над гучними угодами в галузі, що демонструє високі темпи розвитку", – коментує Анна Бабич.

Про фірму

AEQUO – передова українська юридична фірма з індустріальною спеціалізацією, що об’єднує висококваліфікованих юристів, яких рекомендують на міжнародному рівні та які проактивно працюють, допомагаючи своїм клієнтам в досягненні бізнес-цілей. Маючи величезний досвід в сфері галузевої експертизи та глибоке розуміння бізнесу, ми розробляємо інноваційні стратегії та надаємо ефективні рішення найскладніших питань.

AEQUO надає комплексний юридичний супровід у таких сферах, як антимонопольне і конкурентне право, банківське та фінансове право, інтелектуальна власність, корпоративне та комерційне право, злиття та поглинання, оподаткування, вирішення спорів та міжнародний арбітраж, а також ринки капіталу.

Серед клієнтів фірми в банківській та фінансовій галузі – провідні міжнародні та українські банки, фонди прямих приватних інвестицій та фінтех компанії, зокрема Європейська Комісія, ЄБРР, МФК (IFC), KfW, Credit Agricole Group, ING Group, Porsche Finance Group, Reiffeisen Bank International, NCH Capital, Dragon Capital, Soros Fund Management, EMSO Asset Management, Allrise Capital Inc., Alma Stone, тощо.

AEQUO названа найбільш інноваційною юридичною фірмою року в Україні за версією IFLR Europe Awards 2018, юридичною фірмою року в Росії, Україні та СНД за версією The Lawyer European Awards 2017 та однією з найінноваційніших юридичних фірм у Європі згідно з FT Innovative Lawyers (Europe) 2015-2020.

Офіційні постачальники послуг