Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Aequo успішно захистила у Верховному Суді права української фармацевтичної компанії «Дарниці» на акції Борщагівського хіміко-фармацевтичного заводу

Адвокати Aequo успішно захистили права української фармацевтичної компанії «Дарниці» на акції Борщагівського хіміко-фармацевтичного заводу у Верховному Суді.

29 жовтня 2020 року Верховний Суд задовольнив касаційну скаргу фармацевтичної фірми «Дарниця» та скасував незаконну постанову Північного апеляційного господарського суду від 25.08.2020 року щодо придбання «Дарницею» у 2015 році у процесі приватизації комунального майна акції Науково-виробничого центру «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» та остаточно підтвердив право «Дарниці» на вказані акцій.

Постанова Верховного Суду є остаточною й оскарженню не підлягає. Раніше Верховний Суд також підтвердив законність рішень Антимонопольного комітету України щодо надання «Дарниці» дозволу на концентрацію шляхом придбання вказаних акцій.

Фармацевтична фірма «Дарниця» придбала пакет у кількості 3 100 акцій (що становить 29,95 % статутного капіталу) Науково-виробничого центру «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» у Департамента комунальної власності Києва під час біржових торгів 20.03.2015 року.

Проєкт супроводжували Євген Левіцький, радник практики вирішення спорів Aequo, та Олександр Зубрицький, адвокат практики вирішення спорів.

Про фірму

AEQUO – прогресивна українська юридична фірма з індустріальною спеціалізацією, яка об’єднує висококваліфікованих визнаних адвокатів. Пріоритетом роботи фірми є досягнення бізнес цілей своїх клієнтів. Значний галузевий досвід і глибоке розуміння бізнесу дозволяють фірмі розробляти інноваційні стратегії та ефективні рішення найбільш складних питань.

AEQUO надає комплексний юридичний супровід у таких сферах, як антимонопольне і конкурентне право, банківське та фінансове право, інтелектуальна власність, корпоративне та комерційне право, злиття та поглинання, оподаткування, вирішення спорів та міжнародний арбітраж, а також ринки капіталу.

Серед клієнтів фірми – провідні українські та міжнародні компанії і організації, зокрема Agroprosperis, Apax Partners, Apollo, Bunge, DuPont, EBRD, European Commission, Google, Inditex Group, NCH Capital, Pioneer Hi-Bred International, Samsung Electronics, Sandvik, Synthon, Tetra Laval, Ukrainian Redevelopment Fund, UniCredit Group, Vodafone Ukraine та ін.

AEQUO названа найбільш інноваційною юридичною фірмою року в Україні за версією IFLR Europe Awards 2018, юридичною фірмою року в Росії, Україні та СНД за версією The Lawyer European Awards 2017 та однією з найбільш інноваційних юридичних фірм у Європі згідно з FT Innovative Lawyers 2015-2020.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся

до директора з маркетингу та PR Юлії Червоноокої

на е-mail chervonookaya@aequo.ua або за телефоном +380 44 490 91 00

Офіційні постачальники послуг