Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Aequo стала підписантом Ukraine Business Compact 2023

12 червня 2023 року Aequo стала підписантом Принципів довгострокового сталого економічного відновлення України – Ukraine Business Compact 2023, які ініціює Ukraine Recovery Conference. Принципи мають на меті створити екосистему для відбудови країни.

«Aequo підтримує Принципи довгострокового сталого економічного відновлення України. Будучи юридичною фірмою лідером у галузі ESG, ми віримо, що сталий розвиток має стати основою відновлення нашої країни. Ми продовжуємо наполегливо працювати задля відновлення повного потенціалу нашої держави навіть у дуже нестабільних і мінливих умовах війни», – зазначила Анна Бабич, виконавча партнерка.

Офіційна презентація Ukrainian Business Compact відбувається 21-22 червня в Лондоні під час Ukraine Recovery Conference. 22 червня Анна Бабич виступить спікеркою Private Equity Morning Session. Ключовими темами стануть залучення приватних інвесторів, а також потенційні проєкти і сектори, що можуть їх найбільше зацікавити, варіанти структурування фондів для забезпечення покриття ризиків.


Про фірму

AEQUO — одна з провідних українських юридичних фірм, яка працює з лідерами економіки в транзакційних проєктах і вирішенні спорів.

AEQUO відзначено як юридичну фірму року в Україні премією Chambers Europe Awards 2022, найінноваційнішою юридичною фірмою року в Україні – премією IFLR Europe Awards 2018 та однією із найінноваційніших юридичних фірм в Європі згідно з FT Innovative Lawyers 2015-2022.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до директора з маркетингу та PR Юлії Червоноокої на е-mail chervonookaya@aequo.ua, або за телефоном +380 44 490 91 00.

Офіційні постачальники послуг