Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

AEQUO серед найкращих юридичних фірм світу в сфемі міжнародного арбітражу за версією GAR 100 2023

У шістнадцятому виданні престижного щорічного рейтингу Global Arbitration Review (GAR) 100 Aequo відзначено серед найкращих у світі фірм у сфері міжнародного арбітражу шостий рік поспіль.

У виданні GAR 100 2023 зазначається, що «Aequo здобула реноме у міжнародному арбітражі, передусім, завдяки знаковим спорам у нафтогазовій галузі в Україні. Значна кількість спорів, які веде фірма, стосуються захисту інтересів держави Україна».

Старший партнер Олексій Філатов, партнери Павло Бєлоусов та Євген Левіцький здобули визнання у цьогорічному виданні.

Клієнти високо цінують «глибокі знання і фокус на особливостях нафтогазової галузі», завдяки чому Aequo представляє їхні інтереси «завжди професійно й ефективно».

GAR 100 – авторитетний міжнародний довідник, який відзначає найкращі юридичні фірми з усього світу, рекомендовані за результатами дослідження їх арбітражних практик, кожна із яких пройшла аудит GAR. Довідник розширив свій перелік із традиційних 100 фірм до 197 у 16-му виданні.

Більш детальна інформація доступна за посиланням.


Про фірму

AEQUO — одна з провідних українських юридичних фірм, яка працює з лідерами економіки в транзакційних проєктах і вирішенні спорів.

Серед клієнтів компанії —  провідні українські та міжнародні компанії та організації, зокрема Amazon, Allianz, ArcelorMittal, AXA, Bunge, Commerzbank, Corteva, Darnitsa, Discovery Networks, Dr. Reddy's, DuPont, EBRD, EFSE, European Commission, Facebook, Forbes, GlaxoSmithKline, Google, IFC, Inditex, Instagram, Kernel, Nova Poshta, Novo Nordisk, OLX, Philips, Posco International, ProCredit Bank, Schenker, Samsung, Sandvik, Synthon, Thomson Reuters, UniCredit, Vodafone, Zara.

Aequo визнано юридичною фірмою року в Україні на церемонії Chambers Europe Awards 2022, названо IFLR Europe Awards 2018 найінноваційнішою юридичною фірмою року в Україні, і однією з найбільш інноваційних юридичних фірм в Європі згідно з FT Innovative Lawyers 2015-2022.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся

до директора з маркетингу та PR Юлії Червоноокої

на е-mail chervonookaya@aequo.ua, або за телефоном +380 44 490 91 00

Офіційні постачальники послуг