Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Aequo консультує засновників Helsi у зв’язку із продажем частки на користь компанії Київстар

Aequo виступила юридичним радником засновників компанії Helsi, найбільшого провайдера електронної медицини в Україні, щодо продажу частки в Helsi на користь Київстар.

Helsi — це сервіс запису на медичні послуги та безпечного зберігання медичних даних. Сервіс дозволяє пацієнтам швидко і зручно записуватись на прийом до лікаря, діагностику, аналізи, вакцинацію і замовляти медикаменти. Лікарням – брати участь у реформі Міністерства охорони здоров’я і впорядкувати роботу клінік. Користувачами мобільного додатку Helsi являються вже понад 4 млн людей, кількість бронювань консультацій на місяць – 10 млн, кількість онлайн консультацій – 3 млн на місяць. Системою користуються понад 1 300 установ охорони здоров’я і 49 000 лікарів по всій Україні.

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на червень 2022 року обслуговував 24,8 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,2 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G.

Проєкт супроводжувала команда Aequo – виконавча партнерка Анна Бабич, партнер Михайло Лукашенко та радник Микита Полатайко.

Про фірму

AEQUO — одна з провідних українських юридичних фірм, яка працює з лідерами економіки в транзакційних проєктах і вирішенні спорів.

Серед клієнтів компанії —  провідні українські та міжнародні компанії та організації, зокрема Bunge, Corteva, Darnitsa, DuPont, EBRD, EFSE, European Business Association, European Commission, Facebook, GlaxoSmithKline, Google, IFC, Inditex, Instagram, Kernel, Novo Nordisk, OLX, Posco International, ProCredit Bank, Schenker, Samsung, Sandvik, UniCredit, Vodafone Ukraine.

AEQUO названо Chambers Europe Awards 2022 —  юридичною фірмою року в Україні, IFLR Europe Awards 2018 найінноваційнішою юридичною фірмою року в Україні й однією з найбільш інноваційних юридичних фірм в Європі згідно з FT Innovative Lawyers 2015-2021.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся

до директора з маркетингу та PR Юлії Червоноокої

на е-mail chervonookaya@aequo.ua, або за телефоном +380 44 490 91 00

Офіційні постачальники послуг