Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Aequo допомогла Vodafone Україна придбати Фрінет

Група компаній Vodafone Україна придбала компанію «Фрінет», яка надає послуги фіксованого доступу до мережі інтернет під брендом «О3». Покупка компанії є частиною стратегії Vodafone Україна з розвитку конвергентних послуг і тарифів.

До команди Aequo, яка надавала консультації щодо угоди, входили M&A партнери Анна Бабич і Михайло Лукашенко, партнер практики антимонопольного права Сергій Денисенко, радник та голова IT-групи Aequo Микита Полатайко, радник Василь Міщенко, старший юрист Євген Блок, патентна повірена Ірина Сердюк та юристи Євгенія Чернецова, Віталій Савков та Марта Демків.


Про «Фрінет»

ТОВ «ФРІНЕТ» є національним оператором широкосмугового доступу до мережі Інтернет, що надає послуги під торговою маркою «О3» в місті Київ та Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Івано-Франківській, Львівській, Київській, Рівненській, Хмельницькій, Чернігівській областях. Компанія заснована та працює на ринку, починаючи з 2008 року, будує свої мережі за технологіями FTTx та GPON з використанням 10 та 40 гігабітних оптоволоконних магістралей і сучасного устаткування від провідних компаній-виробників. Це дозволяє надавати кожному абоненту канал доступу в Інтернет зі швидкістю до 1 Гбіт/с. Абонентська база компанії перевищує 163 тисячі абонентів.

Про фірму

AEQUO — одна з провідних українських юридичних фірм, яка працює з лідерами економіки в транзакційних проєктах і вирішенні спорів.

AEQUO визнано юридичною фірмою року в Україні на церемонії Chambers Europe Awards 2022, названо IFLR Europe Awards 2018 найінноваційнішою юридичною фірмою року в Україні, і однією з найбільш інноваційних юридичних фірм в Європі згідно з FT Innovative Lawyers 2015-2022.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до директора з маркетингу та PR Юлії Червоноокої на е-mail chervonookaya@aequo.ua, або за телефоном +380 44 490 91 00ю

Офіційні постачальники послуг