Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Адвокати MORIS успішно захистили права великого деревообробного підприємства з іноземними інвестиціями в судах всіх інстанцій

Адвокати MORIS успішно захистили права великого деревообробного підприємства з іноземними інвестиціями в судах всіх інстанцій

Колишні орендодавці нашого клієнта намагалися безпідставно стягнути з підприємства значну суму коштів. Для цього вони уклали фіктивні договори, щоб використати їх проти підприємства.

Наші адвокати долучилися до справи на етапі касаційного оскарження у справі про стягнення. Касаційний суд скасував негативні для клієнта рішення і направив справу на новий розгляд.

У подальшому судові спори з цього питання розглядалися більше 2 років, та, як наслідок, суди усіх трьох інстанцій, включно з Верховним Судом, повністю задовольнили наш позов про недійсність договорів. Нам вдалося скасувати негативні для клієнта рішення у справі про стягнення та домогтися відмови в позові опонентів.

Над справою працювали партнер, керівник практики вирішення спорів Андрій Савчук, партнерка Оксана Кобрин та старший юрист Андрій Іванов.

Офіційні постачальники послуг