Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Адвокати GOLAW успішно довели у суді дійсність договору на суму понад 50 мільйонів гривень

Адвокати GOLAW успішно довели у суді дійсність договору на суму понад 50 мільйонів гривень

Між Клієнтом, приватним підприємством та його контрагентом було укладено договір поворотної фінансової допомоги. За умовами цього договору Клієнт надав у позику іншому підприємству суму в розмірі понад  50 000 000 гривень.

Контрагент з метою уникнення виконання взятих на себе зобов’язань звернувся  до суду з позовом про визнання договору недійсним.  Розгляд даної справи в суді тривав з 2016 року.  Вступивши у справу на стороні захисту, адвокати GOLAW завдяки ґрунтовній позиції та якісним доводам переконали Верховний Суд у необхідності скасувати попередні судові рішення та направити справу на новий розгляд до суду першої інстанції.

Суд першої інстанції погодився із доводами адвокатів GOLAW та відмовив у задоволенні позову. Суд апеляційної інстанції, в свою чергу,  також погодився із зазначеною позицією та відмовив у задоволенні апеляційної скарги.

Над проектом працювали юристи практики вирішення судових спорів GOLAW: партнер, адвокат Катерина Манойленко та юрист, адвокат Анастасія Ніколенко.

Офіційні постачальники послуг