Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Абоненти Київстар зможуть користуватися послугами Uklon зі знижкою до 50%

До кінця травня всі абоненти оператора, які користуються додатком для самообслуговування «Мій Київстар» або завантажать його, зможуть отримати знижку до 50% на перші дві поїздки з Uklon.

Щоб отримати акційну пропозицію, а саме промо-код зі знижкою, достатньо лише користуватися додатком «Мій Київстар» або завантажити його. Знижкою на послуги зможуть скористатися нові клієнти Uklon, які почнуть користуватися їх сервісом в одному з  9 міст України: Київ, Вінниця, Івано-Франківськ, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Чернігів, Херсон та Житомир.

Нагадаємо, що «Мій Київстар» - це додаток для самостійного керування власним номером, аналізу витрат та обсягу послуг за номером, для підключення/відключення послуг та заміни тарифного плану. У додатку можна поповнювати рахунок без комісії, отримати консультацію у чаті тощо. Київстар і надалі буде пропонувати інші вигідні акції для всіх абонентів, які користуються сервісом для самообслуговування.

Персональні дані користувачів додатку також надійно захищені. Компанія використовує  двофакторну аутентифікацію при вході у систему та пропонує користувачам ввести код доступу самостійно або налаштувати вхід за відбитком пальця чи Face ID, якщо це дозволяє пристрій. "Мій Київстар" можна завантажити цим за посиланням.

Офіційні постачальники послуг