Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Абоненти Київстар тепер можуть спілкуватися без плати за роумінг у 30 країнах світу

Національний телеком-оператор збільшує можливості послуги «Роумінг як вдома». З 23 червня 2022 року абоненти Київстар можуть спілкуватись за своїми «домашніми», українськими тарифами у 30 країнах світу.

Київстар збільшив «географію» послуги «Роумінг як вдома» ще на 14 країн: Бельгія, Великобританія, Греція, Португалія, Фінляндія та Швеція, Данія та Норвегія, Ірландія, Люксембург, Словенія, Хорватія, Швейцарія та Єгипет. Тепер і в цих країнах абоненти Київстар можуть користуватися послугами у своєму тарифі просто оплативши рахунок на 4 тижні для передплати, або місяць у контрактних тарифах.

Абоненти передплати за особливими умовами послуги «Роумінг як вдома» можуть користуватись усіма основними сервісами, які передбачені їх тарифним пакетом. Контрактні та бізнес-клієнти отримують додатковий пакет послуг: 500 хвилин для вихідних дзвінків на всі українські номери та номери в країні перебування, 15 Гб мобільного інтернету, а також 50 SMS. Всі вхідні дзвінки також безлімітні.

Завдяки цьому майже 2 млн абонентів Київстар, які вимушені були виїхати за кордон через війну, зможуть підтримувати зв'язок з Україною, своїми рідними та друзями.  Сплативши лише вартість свого «українського» тарифного плану, абоненти отримають всі основні послуги  мобільного зв’язку на вигідних умовах. Нагадуємо, що вартість тарифів Київстар починається від 3-4 євро на місяць, що дешевше тарифних планів у деяких європейських операторів.

Крім того, оплата послуг у своєму тарифі – це й підтримка вітчизняного мобільного оператора. Адже це інвестиції у відновлення телеком-мережі на звільнених територіях та у підтримку людей в зоні активних бойових дій.

Офіційні постачальники послуг