Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Абоненти Київстар отримуватимуть знижку при оплаті електронних книг на сайті Yakaboo з мобільного рахунку

З 18 листопада до 3 грудня 2020 року абоненти Київстар зможуть сплатити електронні та аудіо книги мобільними грошима на сайті yakaboo.ua та з промокодом KS2020Y отримати знижку 50 грн  на покупку одним чеком від 250 грн.

Акція діє для всіх абонентів передплаченого зв'язку Київстар, які користуються послугою «СМАРТ-ГРОШІ»*.

Для того щоб придбати електронні книги зі знижкою, необхідно:

  • Вибрати потрібні товари на сайті ua;
  • Додати їх у кошик;
  • При визначенні методу оплати - поставити галочку навпроти графи "Київстар";
  • Провести онлайн-оплату з мобільного рахунку, вказавши промокод KS2020Y;
  • Завантажити книжку у особистому кабінеті та насолоджуватись читанням.

Акція передбачає, що:

  • Промокодом можна скористатись багаторазово;
  • Знижка не підсумовується з іншими промокодами та акціями;
  • Промокод не підлягає обміну на грошовий еквівалент.

Олена Суворова, в.о. директора департаменту мобільних фінансових сервісів Київстар, коментує: «Ми продовжуємо радувати абонентів та поповнювати каталог послуг цікавими та корисними сервісами. Можливість сплатити книги на сайті Yakaboo – це ще один яскравий приклад для користувачів зв`язку Київстар, що мобільний рахунок – зручна, швидка та надійна альтернатива безготівкового розрахунку для невеликів платежів. До того ж, так разом із партнерами ми долучаємо українців до інновацій у фінансовій сфері».

Іван Богдан, CEO Yakaboo, зазначає: «Ми намагаємося зробити читання книжок максимально доступним для кожного. Збільшення книжкової аудиторії та популяризація української книги завжди були нашими пріоритетними напрямками. Щодня кількість замовлень оплачених безготівково зростає та стає такою ж звичною, як смартфон у руках. Послуга "СМАРТ-ГРОШІ" від Київстар забезпечить ще один варіант оплати замовлення та швидкого доступу до бажаної книги, а це ще один крок на зустріч нашим читачам».

Більше дізнатися про деталі акції можна на сайті.

Офіційні постачальники послуг