Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Абоненти Київстар отримуватимуть кешбек від сплати Таксі 838 мобільними грошима

До 21 жовтня 2020 року абоненти Київстар зможуть отримати 5% кешбеку від вартості поїздки на бонусний рахунок в службі Таксі 838 при оплаті поїздки з мобільного рахунку.

Послуга доступна всім абонентам передплаченого зв'язку Київстар в 22 містах України, де працює служба Таксі 838. Щоб скористатися акцією та отримати кешбек, необхідно:

  • При замовленні по телефону 838 вказати диспетчеру, що оплата поїздки здійснюватиметься з мобільного рахунку Київстар за допомогою сервісу СМАРТ-ГРОШІ*;
  • Отримати SMS із кодом для підтвердження платежу;
  • У відповідь на отримане SMS відправити код підтвердження;
  • 5% від вартості поїздки будуть зараховані на бонусний рахунок в службі Таксі 838.

Також оплатити поїздку в Таксі 838 можна за допомогою однойменного мобільного додатка, в якому користувач зможе оплатити проїзд з мобільного рахунку і отримати кешбек, натиснувши кнопку "СМАРТ-ГРОШІ" при оплаті. Накопичені бонусні кошти можна використати для оплати наступних поїздок. Кількість накопичених бонусів можна дізнатися у диспетчера або в додатку «Таксі 838».

Сергій Коптік, директор департаменту мобільних фінансових сервісів Київстар, коментує: «Ми першими на ринку України серед телеком-операторів реалізували проєкт, який дозволяє використовувати мобільний рахунок для оплати поїздок у таксі. Акція з Таксі 838 - це не тільки можливість заощадити, але і показати користувачам, що мобільний рахунок - це зручний, надійний, і головне екологічний спосіб безготівкового платежу. Так спільно з партнерами ми робимо внесок у розвиток cashless культури в Україні».

Ксенія Малюгіна, керівник відділу якості "ТАКСІ 838" доповнює: «Наші пасажири вже встигли оцінити сервіс "СМАРТ ГРОШІ", а тепер користуватися ним стане ще вигідніше. Ми завжди підтримуємо інновації та намагаємося поліпшувати сервіс. Мобільні гроші - це зручний і гігієнічний спосіб оплати за таксі, який може виручити в непередбаченій ситуації».

Більше дізнатися про акцію кешбек із Таксі 838 можна за посиланням: https://kv.st/SPT.

*СМАРТ-ГРОШІ – мобільний гаманець, який дозволяє «тут» і «зараз» здійснювати платежі і грошові перекази. З його допомогою гроші з мобільного рахунку можна використовувати не тільки для оплати телеком-послуг, але і оплачувати безліч інших товарів і послуг, представлених на платформі. Послуга «СМАРТ-ГРОШІ» надається на базі електронних грошей Національної платіжної системи «ПРОСТIP».

Офіційні постачальники послуг