Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

6 липня 2021 AVELLUM консультувала Укравтодор щодо гарантованого Україною дебютного випуску єврооблігацій на суму 700 млн дол. США

AVELLUM виступила юридичним радником з питань українського права для (і) Державного агентства автомобільних доріг України (“Укравтодор”) щодо дебютного випуску гарантованих облігацій на суму 700 млн дол. США з дохідністю 6,25% та з погашенням у 2028 році, які були гарантовані державою, та (іі) Міністерства фінансів України у зв’язку з державною гарантією. Облігації були допущені до лістингу на Лондонській фондовій біржі.

JP Morgan та Dragon Capital виступили спільними букраннерами та спільними лід-менеджерами випуску, а Укрексімбанк виступив співменеджером.

Процентна ставка для облігацій Укравтодору у розмірі 6,25% за результатами прайсингу стала однією з найнижчих процентних ставок в історії незалежної України у порівнянні зі всіма попередніми українськими суверенними та квазі-суверенними випусками єврооблігацій у доларах США.  Кошти від випуску будуть спрямовані на фінансування оновлення дорожньої інфраструктури України в межах державної програми “Велике будівництво”.

Для нас є честю консультувати Укравтодор та Міністерство фінансів України щодо цієї складної трансакції. Вона є справді знаковою з точки зору швидкості виконання, прайсингу та окремих інноваційних особливостей структурування. Я переконаний у тому, що ця трансакція матиме потужний соціальний та економічний вплив на покращення дорожньої інфраструктури України у найближчому майбутньому.” – зазначив старший партнер AVELLUM Гліб Бондар.

Команду AVELLUM очолив старший партнер Гліб Бондар за значної підтримки старшого юриста Анастасії Воронової та юристів Олега Країнського, Анни Михальової, Мар’яни Веремчук та Ярослава Павлюка.  Партнер Вадим Медведєв, старший юрист Антон Задериголова та юрист Олесь Бідношия консультували з питань податкового права, пов’язаних з трансакцією.

AVELLUM

AVELLUM — провідна українська юридична фірма, що надає повний спектр юридичних послуг, з ключовою спеціалізацією у сферах фінансів, корпоративного права, вирішення спорів, нерухомості, податкового та антимонопольного права.

ЮРИДИЧНА ФІРМА РОКУ В УКРАЇНІ —  2021 | IFLR EUROPE AWARDS

Провідна фірма (Tier 1) у сфері корпоративних фінансів: IFLR1000 2021 — 2014
Провідна фірма (Band 1) у сфері банківського і фінансового та корпоративного права: Chambers Global 2021 — 2015
Єдина українська юридична фірма  з найвищим рейтингом  у сфері корпоративних фінансів: Chambers Europe 2021 — 2016
Tier 1 у сфері банківського і фінансового права, корпоративного права/M&A, антимонопольного права, практики приватних клієнтів, нерухомості, та будівництва, податкового та трудового права: The Legal500 

© 2021 AVELLUM — торгова марка ТОВ “Авеллум Партнерс”. Всі права захищені.

Якщо Ви не бажаєте отримувати новини/юридичні новини від AVELLUM, будь ласка, направте відповідний лист на поштову скриньку info@avellum.com.

Офіційні постачальники послуг