Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

42 співробітники Vodafone здали кров напередодні Всесвітнього дня донора

Напередодні Всесвітнього дня донора, Vodafone спільно з ДонорUA провели корпоративний день донора в офісі компанії. З допомогою фахівців Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова 42 співробітники Vodafone здали кров для військових і цивільних пацієнтів.

З 2014 року Vodafone у партнерстві з ДонорUA (donor.ua) проводить дні донора в офісах компанії та підтримує ініціативи, пов’язані з розвитком культури донорства в Україні. Партнерство з ДонорUA, автоматизованою системою рекрутингу та управління донорами крові, дозволяє швидко та якісно провести інформування та реєстрацію співробітників, а також організувати приїзд та розміщення в офісі компанії мобільної бригади лікарів.

«Ми чітко усвідомлюємо, що системність та регулярність донацій крові є чи не найважливішою умовою сталого розвитку культури донорства. Тому Vodafone підтримує і розвиває спільноту корпоративних донорів. Після вимушеної паузи з початку повномасштабного вторгнення, ми стабілізували питання безпеки і знову звертаємося з пропозицією регулярних донацій до наших співробітників», – зазначає Наталя Левківська, кураторка внутрішнього проєкту корпоративного донорства Vodafone #BloodGoodDay.

«Дякуємо команді Vodafone за підтримку донорського руху. Кожна донація може врятувати до трьох життів, тому 42 донори дарують надію понад 120 пацієнтам. Сьогодні кров потрібна як ніколи, в першу чергу, пораненим військовим і постраждалим від обстрілів цивільним, не кажучи вже про «буденні» потреби. Донори – безцінний резерв, і дуже надихає, коли до таких ініціатив долучаються великі компанії», – коментує співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України Ірина Славінська».

Будь-яка компанія може замовити корпоративний день донора, зареєструвавшись на платформі ДонорUA.

Офіційні постачальники послуг