Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«1С», «Парус», «Галактика», «Бітрікс24» перебуватимуть під санкціями до 2033 року

Указом Президента України від 15.04.2023 р. №227/2023 введено в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2023 року "Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

Тим самим, запроваджено санкції проти низки російських IT-компаній, які розробляють, популяризують та розповсюджують програмне забезпечення для автоматизації бізнесу, зокрема: «1С», «Парус», «Галактика», «Бітрікс24» та інші. Також санкції отримали російські компанії-інтегратори: Корус Консалтинг, Борлас, Сітронікс Ай-Теко, Софтлайн Трейд Ланіт та багато інших.

Санкції передбачають блокування доступу до вебресурсів і сервісів компаній, блокування активів, повне припинення торговельних операцій, заборону на передачу технологій, прав на об'єкти інтелектуальної власності тощо.

Щодо програмного продукту 1С, то в додаток 2 відповідного Указу внесено ТОВ "1С" (м. Москва). Серед видів обмежувальних заходів щодо цієї компанії та програмного забезпечення, які вона розробляє – заборона держзакупівель товарів, послуг, робіт і використання державними підприємствами, установами і організаціями України наступних програмних продуктів:

  • ''1C: Бухгалтерія 8 для України'', ''1C: Бухгалтерія 8 для України Базова'', ''1C: Бухгалтерія 8 для України. Учбова версія'', ''1C: Підприємство 8. Торгівля для приватних підприємців України'', ''1C: Підприємство 8. Комплексний облік для бюджетних установ України'', ''1C: Підприємство 8. Комплексний облік для бюджетних установ України Базова'', ''1C: Підприємство 8. Управління торгівлею для України'', ''1C: Підприємство 8. Управління невеликою фірмою для України'', ''1C: Підприємство 8. Зарплата і Управління Персоналом для України'', ''1C: Підприємство 8. Зарплата і Управління Персоналом для України Базова'', ''1С: Підприємство 8. Управління торговим підприємством для України'' (''1С: Управління торговим підприємством 8, 1С: УТП8''), ''1С: Підприємство 8. Бухгалтерія для бюджетних установ України'' (''1С бухгалтерія 8 для бюджетних установ''), ''1С: Підприємство 8. Зарплата та кадри для бюджетних установ України'' (''1С: Зарплата та кадри для бюджетних установ України''), ''1С: Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України'', ''1С: Підприємство 8. Документообіг КОРП для України'', ''1С: Підприємство 7.7. Бухгалтерський облік для України'' (1С:Бухгалтерія 7.7.), ''1С: Торгівля і Склад 7.7. для України'', ''1С: Зарплата і Кадри 7.7. для України'', ''1С: Підприємство 7.7. Комплексна поставка для України'', ''1С: Підприємство 7.7. Виробництво+Послуги+Бухгалтерія для України'';
  • ''BAS ERP'', ''BAS Управління холдингом'', ''BAS Документообіг КОРП'', ''BAS Управління торгівлею'', ''BAS Роздрібна торгівля''.

Заборона на використання підсанкційних російських облікових систем в Україні, поки що не стосується приватних підприємств, але з огляду на ризики, яке несе використання бізнесом програмного забезпечення країни-агресора ми, як компанія що більше 20 років спеціалізується на впровадженні сучасних систем для керування бізнесом, рекомендуємо не втрачати час, і вже зараз обирати альтернативне рішення для зміни 1С.

А саме, пропонуємо звернути увагу на розроблені нашою командою унікальні, попредньоналаштовані хмарні пакетні рішення, які дозволяють підприємствам за декілька днів перейти з російських облікових систем на управління бізнес-процесами та веденням обліку в міжнародній ERP-системі Місrosoft Dynamics 365 Business Central. Рішення від Innoware повністю адаптовані до законодавства України.

Дізнатись більше чи обрати рішення можна за посиланням.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, телефонуйте нам: +38 044 490 22 20 або пишіть: info@innoware.com

Офіційні постачальники послуг