Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Василь Кісіль і Партнери – юридичний радник Лекхім щодо дистрибуції вакцини від COVID-19

Група компаній Лекхім досягла угоди з компанією Сіновак про дистрибуцію та виробництво в Україні вакцини проти вірусу SARS-CoV-2, який викликає хворобу COVID-19, та як ексклюзивний постачальник виробника в Україні уклала з Міністерством охорони здоров'я України договір про постачання понад 1,9 млн доз вакцини. Вакцина CoronaVac є інактивованою вакциною, яка випускається у шприці та зберігається при температурі від +2 до +8 градусів за Цельсієм.

Василь Кісіль і Партнери надали Лекхім юридичні консультації щодо структурування продажу вакцини в Україні, цінового регулювання та оподаткування поставок і запропонували найбільш ефективний спосіб договірного оформлення відносин Лекхім зі споживачами-підприємствами, які бажають забезпечити своїх працівників вакцинацією, а також із іншими залученими особами, зокрема, українськими лікувальними закладами і страховими компаніями. Команда Василь Кісіль і Партнери підготувала детальні проєкти договорів для розробленої договірної структури, які враховують особливі умови розрахунків, правила зберігання та застосування вакцини, необхідні для захисту здоров'я пацієнтів, та забезпечують адекватно збалансований розподіл обов'язків і відповідальності щодо застосування вакцини між усіма залученими до поводження з вакциною на шляху від виробника до пацієнта.

Над проєктом працювали партнер Олександр Бородкін і старший юрист Роман Рябенко.

Група фармацевтичних компаній Лекхім – одна з провідних в Україні по розробці, виробництву і продажу якісних та доступних лікарських засобів основних терапевтичних груп, вироблених відповідно до міжнародних стандартів (більше 200 найменувань) і щорічно реєструє близько 10 новинок, створених за передовими технологіями.

Китайська біофармацевтична компанія Сіновак (Sinovac Biotech Ltd.) була заснована у 1999 році та спеціалізується на дослідженні, розробці, виробництві та комерційному впроваджені особливо необхідних медицині вакцин від інфекційних захворювань, включаючи вакцини від гепатитів A і B, сезонного грипу, пандемічного грипу H5N1 (пташиний грип), грипу H1N1 (свинячий грип), епідемічного паротиту. Потужність виробництва Сіновак (Sinovac Biotech Ltd.) складає від 300 до 500 мільйонів доз на рік.

Детальнішу інформацію можна отримати від Ольги Шевченко, менеджера зі зв’язків із громадськістю
за тел.: +380 67 358 47 82 або електронною поштою: shevchenko@vkp.ua

Про фірму

Заснована 1992 року, «Василь Кісіль і Партнери» є українською юридичною фірмою, яка надає інтегрований юридичний супровід у галузях банківського і фінансового права, злиттів і поглинань, ринків капіталів, конкуренційного права та міжнародної торгівлі, вирішення спорів, податкового законодавства, енергетики і природних ресурсів, інтелектуальної власності,  праці та зайнятості, нерухомості і будівництва,

а також ДПП, концесій та інфраструктури. «Василь Кісіль і Партнери» є членом та ексклюзивно представляє українську юрисдикцію у таких авторитетних міжнародних профільних об'єднаннях: TerraLex (160 юридичних фірм у 100 країнах), Cathay Associates (40 юридичних фірм з 500 офісами у світі у 43 містах Європи та Азії) та Ius Laboris (1700 юристів практики праці та зайнятості у 50 країнах). Керуючим партнером адвокатського об’єднання «Василь Кісіль і Партнери» з 2015 року є Андрій Стельмащук.

Офіційні постачальники послуг