Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

500 людей похилого віку отримали подарунки завдяки Shell в Україні

«Турбота про людей похилого віку та підтримка зв’язку між поколіннями є невід’ємною частиною нашого життя. І особливо зараз, напередодні різдвяно-новорічних свят ми раді подарувати тепло тим, хто найбільше цього потребує», – повідомив Петер Керекдярто, генеральний директор Shell Retail в Україні.

Як соціально відповідальна компанія, у травні 2020 р. Shell передала 5000 захисних масок двом столичним лікарням та у партнерстві з Благодійним фондом «Життєлюб» закупила 2550 продуктових наборів для людей похилого віку.

Про Shell в Україні

Shell – глобальна група енергетичних та нафтохімічних компаній, яка діє в понад 70 країнах, а загальний штат становить 83 000 працівників. Одна з її цілей – забезпечення сталого майбутнього. Для цього Shell використовує найсучасніші технології та інноваційний підхід у всіх напрямах діяльності. Компанія також інвестує в розвиток енергетики (зокрема низьковуглецевої, а також у вітрову й сонячну) та нові види пального для транспорту (серед них удосконалене біопальне й водень).

Shell Retail увійшла на український ринок у 2007 році. Відтоді мережа АЗС під брендом Shell управляється Royal Dutch Shell / Alliance Holding. Shell Retail Ukraine входить до кластеру Центральної та Східної Європи Shell Downstream.

На сьогодні мережа АЗС Shell нараховує 132 станції у 20 областях України. У компанії працює близько 1 500 осіб. Shell пропонує клієнтам високоякісні нафтопродукти, включно з пальним Shell V-Power, дизельним пальним та зрідженим нафтовим газом (ЗНГ), а також широкий асортимент супутніх товарів, зокрема смачну їжу та напої. Shell також прагне відповідати потребам власників електромобілів, кількість яких постійно зростає, тому завдяки співпраці з партнерами на українських АЗС було встановлено п’ять швидкісних електрозарядних модулів.

Про БО «Життєлюб»

Фонд заснований у 2013 році Гаріком Корогодським і Тіною Михайловською, як перший в Україні благодійний проєкт з підтримки та всебічного розвитку для людей третього віку. Сьогодні "Життєлюб" – це соціальний тренд, активне волонтерське ком'юніті Суперонуків та всебічне, різнопланове партнерство, яке змінює життя людей.

Офіційні постачальники послуг