Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Події партнерів

CEO Night: Benefit from Investing & Partnerships in CEE

Дата:
13 Серпня 2020
Час:
19:00 - 21:00
Місце:
Онлайн
CEO Night: Benefit from Investing & Partnerships in CEE

CEO Night — це серія відкритих тематичних зустрічей з лідерами українського та міжнародного бізнесу, які організовує та проводить мультимедійний простір InnoHub та IT-компанія Innovecs. Спікери обговорюють шляхи для розвитку українського бізнесу і технологій, актуальні світові тенденції, а також діляться успішними кейсами зі своєї практики.

13 серпня 2020 року відбудеться чергова онлайн-дискусія CEO Night в партнерстві з платформою Emerging Europe. Олена Кошарна (Horizon Capital), Андреас Флодстром (Beetroot) та Домінік Піоте (UNIT.City) поділяться досвідом у створенні та розвитку компаній в Україні та обговорять інвестиційні можливості в регіоні ЦСЄ. 

Коли: 13 серпня, 19:00

Де: Онлайн (лінк на трансляцію буде надіслано на e-mail)

Безкоштовна реєстрація: https://ceonightcee.eventbrite.com.

Спікери:

  • Олена Кошарна, виконавча директорка інвестиційної компанії Horizon Capital 
  • Андреас Флодстром, cпівзасновник та CEO компаній Beetroot і Beetroot Academy
  • Домінік Піоте, виконавчий директор київського інноваційного парку UNIT.City

Emerging Europe є ексклюзивним медіапартнером заходів CEO Night у 2020 році. Це британський медіаресурс та ком'юніті, що має на меті сприяння сталому, інноваційному розвитку у 23 країнах регіону Центральної та Південно-Східної Європи та Кавказу.Ендрю Вробель, партнер-засновник Emerging Europe та лідер ініціативи Tech Emerging Europe Advocates, буде модератором онлайн-дискусій.

Кожна зустріч CEO Night в InnoHub — це історії про людей, технології та результати, які надихають. Це кейси від визнаних лідерів, які змушують не тільки задуматись, а і зробити крок назустріч змінам, щоб бути в тренді. InnoHub, що впродовж двох років був місцем для обміну досвідом в ІТ, відтепер стає онлайн-платформою InnoHub Cloud. Нова концепція поєднує онлайн-формат з офлайновими зустрічами та передбачає освітні та нетворкінгові колаборації з міжнародними партнерами Innovecs.

Дискусія відбудеться англійською мовою. Усі відеозаписи дискусій CEO Night можна переглянути на YouTube каналі компанії Innovecs.

Офіційні постачальники послуг