Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vodafone запустив автоматичне поповнення мобільного рахунку

Vodafone запустив нову функцію – автопоповнення рахунку у застосунку My Vodafone. Новий функціонал значно спрощує користування номером. Автопоповнення дозволяє не слідкувати за датами і не витрачати час на поповнення рахунку щомісяця. Необхідні для безперервної роботи номера кошти списуються автоматично і завжди вчасно.

Автопоповнення можна швидко налаштувати у застосунку My Vodafone. Потрібно обрати свій номер та/або номер когось із близьких, доданий у застосунок і додати дані картки, з якої списуватиметься автоматичний платіж.

Контрактні клієнти зможуть налаштувати автопоповнення відповідно до суми отриманого рахунку за місяць. Абоненти передплаченої форми зв´язку можуть обрати варіант регулярного поповнення: за вартістю тарифу або автопоповнення на будь-яку фіксовану суму. Вартість тарифного пакета буде списуватись за день до дати списання за тарифним планом і відповідно до його ціни. Варіант з автопоповненням на фіксовану суму дозволяє обрати зручну дату і кошти списуватимуться, наприклад, 5 числа кожного місяця.

Налаштування потрібно зробити лише раз, надалі усі рутинні процеси із поповненням бере на себе My Vodafone. Зупинити автопоповнення можна в будь-який момент у налаштуваннях My Vodafone. Підключити автопоповнення можна не тільки для власного номера. Скористатись новою функцією можна і для поповнення номерів дітей, батьків або інших близьких людей, номери яких додані у My Vodafone – і не переживати, що не буде зв’язку з рідними через непоповнений рахунок.

Компанія продовжує розвивати застосунок самообслуговування, щоб зробити його ще більш зручним та простим інструментом для користування мобільним зв’язком та управління своїм номером. Віднедавна компанія реалізувала у застосунку швидку заміну SIM на eSIM. Окрім цього, My Vodafone дозволяє стати клієнтом Vodafone і підключитись до будь-якого тарифу оператора повністю онлайн, навіть не виходячи з дому. Завантажити My Vodafone можна в Play Market, App Store та в Huawei AppGallery.

Офіційні постачальники послуг