Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Події партнерів

Форум з питань ІКТ-інновацій програми EU4Digital: кластери східного партнерства

Дата:
9 Жовтня 2024
Час:
10:00 - 15:00
Початок:
Форум з питань ІКТ-інновацій програми EU4Digital: кластери східного партнерства

Розпочалася реєстрація на цьогорічний інноваційний форум з питань ІКТ-інновацій Програми EU4Digital, який відбудеться 9 жовтня 2024 року під темою «Розбудова потенціалу кластерів Східного партнерства для підтримки цифрових інновацій». Потік Програми EU4Digital з питань ІКТ-інновацій із задоволенням запрошує політиків, стартапи, інноваційні кластери та організації з управління кластерами, міжнародних донорів та експертів з цифрових інновацій і розвитку приєднатися до заходу.

Інноваційний форум EU4Digital 2024, організований у співпраці з Європейським кластерним альянсом (ECA), буде гібридним заходом, який переважно проходитиме онлайн, а деякі учасники братимуть участь очно в Кишиніві, Молдова. Він проходитиме паралельно із заходом «Кластери зустрічаються з регіонами», організованим Європейською платформою кластерної співпраці та Програмою цільових регіонів EU4Moldova.

Цей щорічний форум високого рівня об’єднує лідерів екосистем ІКТ-інновацій та стартапів з регіону Східного партнерства (СП), включаючи представників державних міністерств, відомств та інших експертів. Щороку захід зосереджується на різних критичних аспектах розвитку екосистеми ІКТ-інновацій у регіоні та стартапів. У 2024 році в центрі уваги будуть інноваційні кластери.

На цьогорічному форумі

Захід 2024 року стане майданчиком для ключових політиків ЄС та країн Східного партнерства, провідних кластерних організацій, а також міжнародних донорів для обміну досвідом та стратегічними планами, а також для обговорення проблем, кластерної політики та підтримки донорів.

Теми включатимуть еволюцію інноваційних кластерів і те, як підтримувати інноваційні кластери в цифровій економіці, а також їх здатність сприяти розвитку спроможності стартапів і малих і середніх підприємств (МСП) Східних країн-партнерів бути інноваційними та використовувати переваги цифровізації.

Учасники Форуму з питань ІКТ-інновацій Програми EU4Digital – 2024 також:

  • Почують результати опитування EU4Digital щодо спроможності кластерних організацій Східного партнерства підтримувати інновації та цифровізацію;
  • Дізнаються, які п’ять інноваційних кластерів Східних країн-партнерів були обрані для підтримки EU4Digital за допомогою порівняльного аналізу та процесу маркування якості European Cluster Management Excellence;
  • Отримають інформацію від інноваційних кластерів-учасників про тенденції розвитку та їх потреби в підтримці;
  • Почують політиків і донорів про політику та підтримку інноваційних кластерів.

Деталі форуму та реєстрація

  • ДАТА: 9 жовтня 2024 року
  • ЧАС: 9:00–14:00  (за центральноєвропейським літнім часом – Брюссель)
    10:00–15:00 (Молдова, Україна)
    11:00–16:00 (Вірменія, Азербайджан, Грузія)
  • ДЕ: онлайн (посилання для підключення буде надіслано під час реєстрації), з можливістю приєднатися фізично в Кишиніві, Молдова
  • МОВА: англійська
  • Реєструйтеся на форум ІКТ-інновацій!

Додаткова інформація

Форум з питань ІКТ-інновацій та нова кластерна діяльність є частиною потоку з ІКТ-інновацій та екосистем стартапів Другої фази Програми EU4Digital. Щоб дізнатися більше про діяльність EU4Digital у галузі ІКТ-інновацій та екосистем стартапів, відвідайте наш розділ «Довідка» та перегляньте наше коротке відео «Це ІКТ-інновації», доступне в нашій онлайн-бібліотеці.

Офіційні постачальники послуг