Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Отримайте унікальну знижку 10% на ліцензії Мicrosoft Dynamics 365 Business Central!

Отримайте унікальну знижку 10% на ліцензії Мicrosoft Dynamics 365 Business Central!

Чудова  пропозиція від Microsoft для невеликих і середніх компаній, які вже є користувачами Мicrosoft 365.

Відтепер у вас є можливість придбати ліцензії на сучасну хмарну ERP систему Мicrosoft Dynamics 365 Business Central із знижкою 10%. Пропозиція діє для користувачів Microsoft 365 з 01.08.2024 до 30.06.2025 і розповсюджується на ліцензії Business Central Essentials і Premium для нових клієнтів Business Central.

Відчуйте усі переваги безперебійної роботи між Business Central і Excel, Outlook і Teams, а також скористайтеся потужністю штучного інтелекту Copilot, щоб покращити якість та швидкість виконання поточних завдань.

Підключайте Dynamics 365 Business Central до Outlook, Excel і Teams та отримуйте  інформацію про діяльність вашого підприємства у реальному режимі часу, приймайте управлінські рішення, базуючись на актуальних даних. Витрачайте менше часу на рутинні процеси: за допомогою ШІ легко пишіть електронні листи, узагальнюйте інформацію, отримуйте звіти та ставайте ще більш конкурентоспроможними.

Dynamics 365 Business Central – найкраща інвестиція, яка надає керівникам і співробітникам компанії потужний інструмент для комплексного ефективного ведення бізнесу, має велику кількість додаткових модулів, які підтримують специфіку окремих галузей і індустрій.

Швидка обробка інформації, автоматизація та вдосконалення бізнес-процесів, потужна система звітності та легка інтеграція Dynamics 365 Business Central з додатками Microsoft 365, допоможуть підвищити продуктивність та значно покращити бізнес-показники компанії.

За більш детальною інформацією звертайтеся до наших консультантів за тел: 044 4902220 або пишіть нам: info@innoware.com

 

 

Офіційні постачальники послуг