Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES оголошує про реструктуризацію: офіси фірми в Україні та Казахстані продовжать розвиватися окремо

INTEGRITES оголошує про стратегічну реструктуризацію діяльності, результатом якої стає відокремлення наших казахстанських офісів. Після багатьох років успішної співпраці партнери в Україні та Казахстані прийняли спільне рішення йти окремими шляхами. Тож INTEGRITES Казахстан виходить зі складу групи і продовжить свою діяльність під брендом Salus Legal LLP.

Попри організаційні зміни, наші відносини з казахстанськими офісами залишаються міцними. Ми плануємо продовжувати співпрацю над окремими проєктами, в яких наша спільна експертиза принесе користь нашим клієнтам. Ми вважаємо, що такий підхід дозволить кожній фірмі зосередитися на власній стратегії розвитку, продовжуючи надавати послуги у сферах, що становлять спільний інтерес.

Ми глибоко вдячні нашим казахстанським партнерам за багаторічну співпрацю, відданість справі та внесок у наш спільний успіх. Пишаємося міцним фундаментом, який ми побудували разом, і плануємо продовжувати працювати над спільними проєктами в майбутньому.

INTEGRITES продовжує надавати юридичні послуги найвищого рівня та підтримувати міцний зв’язок з клієнтами та партнерами в Україні. Ця реструктуризація не вплине на нашу відданість досконалості в сервісі, доброчесності та професіоналізму.

Наша команда висловлює щиру подяку нашим клієнтам, партнерам та громадськості за довіру та підтримку. Ми цінуємо ваше розуміння під час змін і забезпечуємо безперебійну роботу фірми під час їх реалізації.

Керуючий партнер INTEGRITES Україна Олексій Фелів: «Ми прийняли рішення піти різними шляхами, оскільки наші офіси в Києві та Алмати стикаються з різними політичними умовами, які впливають на розвиток бізнесу на внутрішньому та зовнішніх ринках, а також на маркетингові зусилля. Наш офіс в Україні зосереджуватиметься на проєктах відновлення України під час та після війни, на просуванні українського порядку денного та на допомозі іноземному бізнесу в започаткуванні або розширенні бізнесу тут. Ми глибоко цінуємо нашу співпрацю з командою в Алмати – після 16 років співпраці ми продовжимо працювати над спільними проєктами в майбутньому».

Із запитами стосовно реструктуризації чи поточних послуг фірми, будь ласка, звертайтеся на pr@integrites.com.

Офіційні постачальники послуг